Wpis z mikrobloga

@michalo94: jasne że mogli by podać ci ją na tacy tak żebyś garściami ją #!$%@?ł aż by ściekała ci po twarzy ale dostałeś wyszukane danie i masz pretensje ze to nie hot dog, trafiłeś do nie tej knajpy co zawsze ;)
Jedni wolą Niezniszczalnych 3 a inni wolą Prestiż :)

@Barth: Mszczę się na nim za tak odległą datę premiery ;)
jasne że mogli by podać ci ją na tacy tak żebyś garściami ją #!$%@?ł aż by ściekała ci po twarzy ale dostałeś wyszukane danie i masz pretensje ze to nie hot dog,

@Liquid_Snake: Oczywiście. Bo jak nie podoba mi się fabuła w tej grze, to od razu znak, ze lubię kino akcji, gdzie fabuła jest tylko przerywnikiem między kolejnymi wybuchami...
@michalo94: no widzisz, tak można pomyśleć o kimś komu nie podoba się że fabuła nie jest prosta jak 2 + 2, tutaj zostawili gracza na interpretację i to dosyć sporą, tobie się to nie podoba, może wolisz banały jak ratowanie księżniczek w RPGach, nie krytykuję tego, napisałem tylko że każdy woli co innego i źle trafiłeś
@Liquid_Snake: Skomplikowana fabuła mi nie przeszkadza. Niezależnie od tego czy jest to film, książka, czy też gra. Mimo tego nadal stwierdzam, że od strony fabularnej ta gra jest kiepska. Owszem, ma kilka ciekawych pomysłów, ale do mnie nie trafia ona. Ty teraz prezentujesz postawę, że jak nie smakuje mi kawior, to zapewne jem same hamburgery i hot dogi, a kompletnie zapominasz o tym, że istnieją też inne dania. Pojmowane świata w
@michalo94: bez urazy, chodzi mi tylko o to że nie wszystko jest dla wszystkich i wiem że w tej grze to wszystko co mi się tak bardzo podoba może się równie mocno komuś nie spodobać, jako całość albo jako elementy jak fabuła dla ciebie, IMO podanie jej w innej formie odebrało by grze uroku.