Wpis z mikrobloga

@xadereq: ale u mnie 80% tego co obstawiam to mecze 50/50 o zbliżonych szansach, no ale głupio zrobiłem xD I HR #!$%@?łem, i Dignitas XD Ale bez jaj, po HR się spodziewałem, że mogą dupy dać bo s1mple i worldedit swoje robią, ale Dignitas, i to na inferno, jak już praktycznie wygrywali, bez jaj.
@xadereq: ja na lewaka rzadko kiedy patrzę, ewentualnie na końcu jak już zrobię analizę i popatrzę jak to co on napisze pokrywa się z moim. Ja po przebadaniu sprawy stwierdziłem, że oddsy lounge'owe pokrywają się z rzeczywistością, i w sumie byłby win, gdyby nie ta pistoletówka XD a w zasadzie pistoletówki
@Makku11: wiesz, tamten mecz z Pentą też był bliski. Golden rule ratuje dupe, mouz na LANie było. Nie ma co gdybać - "zawsze wracajo". Chcesz to Ci jakimś skinem mogę rzucić groszowym.
@xadereq: nie trzeba :P Groszowe skiny mam, tylko no, za mało żeby obstawiać wszystkie underdogi, a za mało warte żeby jakoś sensownie się odbić. Czekam, aż mecz myXMG vs Volgare rozstrzygną lub zamkną, wtedy z wygranej lub zwrotu może uda mi się zrobić drugie tyle.
@xadereq: Mam jeszcze novę antyk do #!$%@?, nie chciałem jej tykać, ale jak sytuacja tego wymaga XD Ale dzięki mireczku, po prostu nie byłbym w stanie wziąć od kogoś skinów dopóki sam jakieś jeszcze mam :P