Wpis z mikrobloga

Eksperci z #csgo, mam taki problem -> podczas gry online mam jakby ścięcia, tzn. animacja jest i tak dalej, ale tak jakbym dosłownie przez sekundę tracił połączenie czy gubił jakieś pakiety. Może wystarczy jakaś kombinacja komend w konsoli czy to po prostu dziś #upc nawala i nie da się normalnie pograć?
  • 12
@MaddoxX1911: cholera mam jakiś błąd przy sprawdzaniu packet loss ( ͡° ʖ̯ ͡°) @ZjemCiKeczup: ja mam tak na rankedach bo w sumie ostatnio tylko te gram, nie wiem jeszcze co to choke oraz SV. Też posiadam 120mb/s i ostatnio coś zaczęło się sypać, router restartowałem ale nic z tego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@johnq: nie masz javy pewnie, @ZjemCiKeczup: do światłowodu mam 700 metrów, mieszkam na wsi 20km od najbliższego miasta, teraz czekam tylko aż to uruchomią bo to z akcji "Internet dla Mazowsza", jak ruszą coś w sprawie budowania do domu tego światła to może w końcu da radę obejrzeć izaka w "high"
@johnq: Wystarczy, że sąsiad kupi jakiegoś potwora do WiFi i wejdzie Ci na kanał i już może być gorzej niż dwa dni temu. A jak patrzysz w połączenie sieciowe i widzisz naście sieci wokół siebie to tak jakbyś wszedł w grupkę mocno dyskutujących babć przy jednym stoisku na targu i próbował jednej coś przekazać.