Wpis z mikrobloga

zastanawiam się pomiędzy kolumnami Microlab Solo 7c i głośnikami 2.1 Logitech z-623... Te Logitech mają więcej RMS i certyfikat THX a z kolei o tych kolumnach Microlaba można przeczytać same dobre opinie, wszyscy się zachwycają. Nie miałem okazji przekonać się jaką grają oba zestawy, opieram się na tym co przeczytałem w internetach i widziałem na youtube xd
Głośniki będą mi służyć głównie do słuchania #rap, #edm i oglądania filmów.
Sam polecałem dawno temu te Microlaby na wykopie ale sam nie zdecydowałem się na zakup... Muszę w końcu zmienić moje x-540 bo zwyczajnie przestały mi wystarczać
Jeśli ktoś korzysta lub miał okazję słyszeć w akcji te kolumny Microlaba lub zestaw Logitecha może podzielić się wrażeniami #audioboners #microlab #logitech #komputery #muzyka
SiekYersky - zastanawiam się pomiędzy kolumnami Microlab Solo 7c i głośnikami 2.1 Log...

źródło: comment_ebAR1OYu8l4QmTfIgawRvhuN7a7tCUV6.jpg

Pobierz
  • 14
@SiekYersky: weź pod uwagę to czy masz miejsce na kolumny i ułożenie ich w Twoim pokoju ja mam creative 2:1 (ok. 700 zapłaciłem)sub na podłodze i satelitki na wprost mnie, i dobrze się słucha muzy - trance, house bigroomy..
@SiekYersky: Upewnij się, że do Solo masz odpowiedni pokój. W małej klicie będzie kiepski efekt. Do tych kolumn dobrze dokupić stojaki - na allegro ktoś robi na zamówienie - mistrzostwo świata :)