Gram w lotka dosyć często ale niestety nigdy nic nie wygrałem (kilka lat) eh. Teraz jestem u znajomej, tak tak #wygryw . Ona od jakiegoś czasu zajmuje się wróżeniem z kart - #tarot . Zaczyna rozkładanie kart. Nagle pyk jedna karta wypada "to znak" mówi.Wyszło szydło z worka. Na hasło "szczęście w grach losowych" przypomniałem sobie, że jakiś czas puściłem totka. Impuls, bieg do kurtki po kupon, sprawdzam go. 2x #wygryw wpadła czwórka :) Wierzycie w takie czary? Zawsze myślałem, że ludzie przyporządkowują sobie znaczenie kart do sytuacji w swoim życiu jednak tutaj jasno "karty" powiedziały, że coś wpadnie w kieszonkę. Dziwne, prawdopodobieństwo lub czary, magia.
@whitelime: ja sobie czasem wroze i jak wychodzi na moja korzysc to sie ciesze i wierze. a jak cos zlego to lol przeciez to tylko glupie przesady beka, jestem pania swojego losu hehe
Gram w lotka dosyć często ale niestety nigdy nic nie wygrałem (kilka lat) eh. Teraz jestem u znajomej, tak tak #wygryw . Ona od jakiegoś czasu zajmuje się wróżeniem z kart - #tarot . Zaczyna rozkładanie kart. Nagle pyk jedna karta wypada "to znak" mówi.Wyszło szydło z worka. Na hasło "szczęście w grach losowych" przypomniałem sobie, że jakiś czas puściłem totka. Impuls, bieg do kurtki po kupon, sprawdzam go. 2x #wygryw wpadła czwórka :)
Wierzycie w takie czary? Zawsze myślałem, że ludzie przyporządkowują sobie znaczenie kart do sytuacji w swoim życiu jednak tutaj jasno "karty" powiedziały, że coś wpadnie w kieszonkę. Dziwne, prawdopodobieństwo lub czary, magia.
#magia , #czary, #karty, #coolstory