Do tej pory korzystałem z tej z e-płyny, ale ona kosztuje 39 zł, tutaj praktycznie to samo za 14,90 O_O Tak, wiem, że jest 8% wody, ale przy moim rozrobieniu to wody w liquidzie będę miał 0,67% tak więc grzałka strzelać chyba nie powinna?
@MrGreeneye: coś więcej? Nie robi żadnych problemów ze strzelaniem? Bo to chyba jedyna rzecz, która jest problematyczna z bazach z wodą. Bo na smak to tak mała ilość raczej nie wpłynie.
@Techies: teraz się zorientowałem, że to 50, a nie 100 ml :D Ale tak czy inaczej różnica w cenie jest spora przy większej ilości. @MrGreeneye: no to sobie zamówię na przetestowanie. Razem z PG i VG z biomusu (czekam tylko aż mi odpiszą jaka jest ważność VG w opakowaniach 1kg).
@Lanc: liquidy wychodzą tym taniej, im więcej na nie wydasz ( ͡°͜ʖ͡°) Ja liczyłem ile by wyszło jakbym kupił vg i pg po 5 litrów i dałem sobie spokój, nawet nie wiem czy bym to zużył sprzedając na lewo i prawo xD
@Techies: z tym, że u mnie dziennie schodzi z 8 ml lq ;D Ale chyba jednak wezmę 0.5 kg VG i 1l PG.
Tak czy inaczej mam lq mega taniej niż te z kiosku czy żabki. Ostatnio byłem zmuszony kupić w Żabce bo zapomniałem wziąć ze sobą z domu i bolało te 12 zł za 10 ml... ;c
@Techies: U mnie aromaty to 3/4 kosztu calosci liquidu wiec baza to tam #!$%@? np. Nie robi mi czy kupie 100ml za 5zl czy 1l za 15 gliceryny np. Wiec te zerowki to nie takie zerowe koszty.
@MrGreeneye: A jakie aromaty kupujesz? 3zł to koszt bazy 200ml 50/50 zerówki jak kupisz po litrze vg i pg, i przykładowo dajmy średnie stężenie aromatu 5%... nvm, widze twój dodany wpis: wychodzi 1.80zł za 10ml liquidu szóstki, w sumie racja, aromaty wtedy to największy koszt
@Techies: No jak bawisz sie w podstawowe 1-smakowe to malo. Jak ja robie troche bardziej skomplikowane to wychodzi od 1 do 2zl zaleznie od konkretnego.
Do tej pory korzystałem z tej z e-płyny, ale ona kosztuje 39 zł, tutaj praktycznie to samo za 14,90 O_O Tak, wiem, że jest 8% wody, ale przy moim rozrobieniu to wody w liquidzie będę miał 0,67% tak więc grzałka strzelać chyba nie powinna?
@Lanc: 50 ml vs 100 ml. Wpływu mieć nie powinna, choć ja mam kiepskie skojarzenia z Hangsenem z czasów, kiedy kupowałem ich płyny.
@Lanc: Korzystam z tej bazy, wychmurzyłem już 5 buteleczek 50 ml 36 ml rozrobionych do 6-3 mg/ml. Wody nie czuję w ogólę, nic nie strzela. Może dlatego, że jeśli wody jest 8% w 50 ml to jest to 4ml wody w buteleczce a dodaje do tego czystej VG bez wody. Bezsmakowa, nie ma obcych zapachów, Z tą cenę śmiało polecam. 2x pełny baniak w Billow na dzień jest u mnie standardem
https://www.e-dym.pl/Bazy_i_aromaty/HANGSEN/12455-Baza_HANGSEN_VPG_36mg.html
#mojliquid #epapieros #epapierosy
Komentarz usunięty przez autora
@MrGreeneye: no to sobie zamówię na przetestowanie. Razem z PG i VG z biomusu (czekam tylko aż mi odpiszą jaka jest ważność VG w opakowaniach 1kg).
Tak czy inaczej mam lq mega taniej niż te z kiosku czy żabki. Ostatnio byłem zmuszony kupić w Żabce bo zapomniałem wziąć ze sobą z domu i bolało te 12 zł za 10 ml... ;c
i przykładowo dajmy średnie stężenie aromatu 5%...
nvm, widze twój dodany wpis: wychodzi 1.80zł za 10ml liquidu szóstki, w sumie racja, aromaty wtedy to największy koszt
@Lanc: 50 ml vs 100 ml.
Wpływu mieć nie powinna, choć ja mam kiepskie skojarzenia z Hangsenem z czasów, kiedy kupowałem ich płyny.
Deklarowana, nominalna dawka nikotyny