MIrki, mam problem ze stroną naekranie.pl (dawne hatak.pl). Otóż cały czas wyświetla mi się stan z przed kilku dni. Czy to na stronie głównej, czy na podstronach z newsami ciągle widzę to samo, a nad newsami, czy innymi artykułami wyświetla się że dodane zostały ileś minut, czy godzin temu, i ta informacja też od kilku dni jest taka sama. Moge wchodzić do nowszej zawartości tylko dysponując bezpośrednim linkiem. To samo jest w trzech różnych przeglądarkach (chrome, opera i IE). Skasowanie ciasteczek i wszystkich danych wszystkich przeglądarek pomaga, ale po włączeniu strony po kilku godzinach od załadowania jej po skasowaniu ciasteczek znów jest przestój i nie widze nic nowego. Nie uśmiecha mi się kasowanie historii i danych przeglądania za każdym razem gdy chce poczytać jakieś newsy o serialach czy filmach. Czy ktoś tak jeszcze ma? wołam @adam-siennica i @kamil-smialkowski oraz innych mireczków dobrej woli i proszę o pomoc :D
@Timmy97: Ostatnio nam cache świruje, stąd właśnie ten problem, nad którego rozwiązaniem pracujemy. Wystarczy shift + F5 lub wyczyszczenie pamięci podręcznej i będzie wszystko działać :)
#seriale #hatak #naekranie