Wpis z mikrobloga

@isolation: Poza kolorem w niczym nie przypomina to masła orzechowego. W smaku jest dla mnie obojetne i raczej działa tak, że odpycha od jedzenia czegokolwiek. Próbowałem jeszcze dipów czekoladowego i karmelowego - pierwszy obrzydliwy a drugi zjadliwy na siłę. Smarowałem tym różne suchary i za każdym razem czułem jakbym jadł towot z cukrem. Nie jestem aż w takiej potrzebie, żeby się do tego zmusić. Za to śmiało mogę polecic sos jagodowy,
@isolation: Lubie też sałatkę. Mix sałat z biedry, pierś grilowana z tego samego źródła, trochę oliwy z oliwek z duza iloscia ziół i czosnku, ogórek kiszony(ważne), oliwki, łyżka nasion słonecznika, pomidory suszone, papryka czy co tam sobie zażyczysz jeszcze. Czuję się jak #!$%@? zając jak to jem, ale bęben od tego nie rośnie.