Wpis z mikrobloga

@dizzydom: A po #!$%@? gówniary wrzucają swoje #pokazmorde ? Bo liczą na plusy i atencję od stulejarzy. Każdy chce się czuć pożądany, a różowy musi dostać raz na jakiś czas odpowiednią ilość atencji bo inaczej uschnie i zginie.
Zresztą żaden facet nie poczułby się lepiej jakby zarywała do niego ładna dziewczyna mimo że byłby obecnie w związku? Takie miłe połechtanie ludzkiego ego i tyle.
@dizzydom: Typowe, śmiało jakieś 50% dało się wystalkować na FB po informacjach z profilu na badoo xD Ja osobiście znalazłem loszkę co na badoo ustawiła status singla, oraz w opisie że chętna aby spotkać fajnego chłopaka, a po FB okazało się że od 5 lat jest w związku z typem i ciągle wrzuca sobie z nim zdjęcia podpisane jak bardzo go kocha, jakieś miłosne memy i milion serduszek i oznaczeń xD
@dizzydom: wiesz, w tym zajebiście hipokryzyjnym życiu jednak zauważyłem, że łatwiej wyrwać zajętą niż wolną. czemu? bo zajęta ma porównanie. zajęta ma kogoś i wie dokładnie co jej nie pasuje, czego ten obecny jej nie dostarcza. wystarczy jej to zapewnić. wolna za to ma wymagania jak księżniczka, dużo wyższe, bez porównania z "obecnym" jak te zajęte. podobnie jest z tymi co po ciąży. statystyki mowia ze wiekszosc wtedy juz traktuje "męża/chłopaka/faceta"
@dizzydom: no to też powiem tak. mozna sie bać ogólnie kobiet, a można się nie bać żadnej. bo grunt to nie bać sie stracić. jak wiesz, że będziesz dla niej najlepszym wyborem to Cie dla innego nie zostawi. gorzej jak wiesz, ze masz duuuuuzo wad i lepsi czekają na rogu. wtedy faktycznie nie ma sensu brać takiej, która zdradziła. no ale znajdź inną? myslisz, ze jak kobiety zmieniają facetów? zazwyczaj przeskakują