Co sądzicie o umawianiu się z laskami 4 - 5 /10 w celach czysto treningowych? Żeby poćwiczyć mówienie kawałów, mowę ciała itp z myślą o przyszłej randce z kimś innym. #tinder
@niunix: Trochę #!$%@? :/. 1. Jak się uczepi to może być ciężko się pozbyć. 2. Dajesz złudną nadzieję. 3. Wyćwiczysz się w podrywaniu brzydszych lasek, a jak przyjdzie wyrwać ładną, to będzie problem.
@niunix: Mi się wydaje dobrą sprawą. Wyobraź sobie spotykasz taką 9/10+ .Umawiasz się z nią na kolacje. Nie znasz różnych zasad wynikających z obycia wiec dupa. Głupio tak ślimaka zapuszczać takiej bez trenowania wcześniej na słabszych loszkach no chyba że trenowałeś wcześniej na jabłku( ͡°͜ʖ͡°)
@peralta: Miałem koleżankę w #licbaza która wrzuciłem do #friendzone za wygląd. Teraz ehh loszka 9/10... I taka teraz poszła w świat wytrenowana wyrywać 9/10
@niunix: @MagnitudeZero: @VelSakai: @Snejku788: co Wy w ogóle to ja nawet nie xD. Spotkanie != małżeństwo, serio. Pójście na dwie randki z jakąś laską zupełnie o niczym nie świadczą i możesz śmiało tak robić. Ale ciągnięcie tego przez pół roku dla treningu, kiedy ona ma nadzieję na coś więcej, a Ty wiesz, że tak nie będzie, to już troszkę chamstwo. Spokojnie możesz się umawiać i trenować swoje zachowanie,
@niunix: NIGDY NIE UMAWIAJ SIĘ TRENINGOWO JEŚLI ZAKŁADASZ MOŻLIWOŚĆ SEKSU BO POTEM CI SIĘ OMKSNIE I ZALEJESZ FORMĘ I POTEM JUŻ KRZYŻ NA DROGĘ ALE OGÓLNIE TO IDĘ ODROBIĆ LEKCJE BO JUTRO SPRAWDZIAN Z PRZYRODY
Żeby poćwiczyć mówienie kawałów, mowę ciała itp z myślą o przyszłej randce z kimś innym.
#tinder
Komentarz usunięty przez autora
1. Jak się uczepi to może być ciężko się pozbyć.
2. Dajesz złudną nadzieję.
3. Wyćwiczysz się w podrywaniu brzydszych lasek, a jak przyjdzie wyrwać ładną, to będzie problem.
@LeGollAs: rozumiem, że brzydkie kaczątko też ma trenować przed jakimś 9/10? ( ͡º ͜ʖ͡º)
I taka teraz poszła w świat wytrenowana wyrywać 9/10