Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1206
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Polnischefuhrer +51
#przegryw nigdy nie rozumiałem czemu inni faceci spuszczają się nad samochodami. Dla mnie samochód musi mnie przewieźć z punktu a do b. Natomiast jego parametry parametry techniczne gdzie typu ilość koni, zawieszenie i inne bzdety mnie #!$%@?ą, na #!$%@? Ci samochód 250km skoro na każdym kroku masz fotoradar? XD
to ja, protestant, postaram się rzetelnie odpowiedzieć
a wszystko będzie też pod tagiem #bibliapytania
#chrzescijanstwo #wiara #biblia #religia
@niose2: dzięki za to.
Także, jak godzisz to, że Bóg jest absolutnie doskonały, a jednocześnie zmienia siebie czy swoją
Od końca.
@wrrior: Zaczęło się od pewnego anioła, który w Biblii jest opisany w księdze Ezechiela. Zapragnął on uwielbienia dla siebie samego, zaczęła się walka w niebie, konflikt który trwa do tej pory, ale który już ma zwycięzce (Jezusa).
To też jest ważne, aby zrozumieć, że ludzie są ofiarami tego konfliktu.
Piekło, śmierć druga nie jest dla ludzi - jest dla szatana,
Ojcem waszym jest diabeł i chcecie postępować według pożądliwości ojca waszego. On był mężobójcą od początku i w prawdzie nie wytrwał, bo w nim nie ma prawdy. Gdy mówi kłamstwo, mówi od siebie, bo jest kłamcą i ojcem kłamstwa.
[Jan 8:44]
Nazajutrz ujrzał Jezusa, idącego do niego, i rzekł: Oto Baranek Boży, który gładzi grzech świata.To jest Ten, o którym powiedziałem: Za mną idzie mąż, który był przede mną, bo
jeśli chcesz interpretacji wg krk to lepiej poczytaj katechizm
nie jestem w stanie odpowiedzieć ci lepiej