Można gdzieś kupić same paski do #miband? Wyciągnąłem go z paska dopiero dwa razy (raz jak przyszedł i chciałem zobaczyć jak to wygląda, a drugi dzisiaj przy pierwszym ładowaniu) i mam wrażenie, że jeszcze kilka takich operacji, a któregoś dnia wrócę do domu z samym paskiem
@kurvvawszystkozajete: Tag obserwuję odkąd mam mibanda i nie było w tym czasie żadnego info na ten temat. Starsze wpisy zniknęły, bo #nowymaciejpsuje. Szukałem póki co tylko na allegro i nie było tam czegoś takiego
@xolur: Powiem szczerze, że teraz po tygodniu noszenia 24/7 w niebieskiej opasce nie zauważyłem nic niepokojącego. Tamto to było moje wrażenie na gorąco. Miałem akcję, że zakładając kurtkę w samochodzie MiBand wypadł mi z oryginalnej czarnej opaski. Już myślałem, że zgubiłem go wcześniej, bo ubierałem się tak kilka razy. Na szczęście wpadł do wewnętrznej kieszeni kurtki. Miałem niezły ubaw. Więc i z oryginałem trzeba uważać. Te są bardziej gumowe więc
@xolur: Wystarczy nie ubierać się w kurtkę w ciasnym samochodzie i w naciągnięte rękawy na siłę pchać ręce będąc spóźniony pół godziny ( ͡°͜ʖ͡°). Wypadł z mojej winy.
Jeśli mam się z tym czuć jeszcze mniej pewnie niż teraz, to podziękuję ;)