Boże. Mirki WIARA W LUDZI ODZYSKANA!!! Zgubiłem dzisiaj w #kielce. Portfel z ok 300 zł dokumentami (dowód osobisty, rejestracyjny, prawo jazdy, legitymacja studencka). Pół miasta przeszukałem i nic, stres #!$%@?, nagle telefon - portfel do odebrania na komisariacie. Tam okazało się że znalazł go bardzo uczciwy człowiek ani złotówki nie zabrał a portfel odniósł od razu na komisariat.SERCE WALI JAK DZWON, NIE WIEM KTO TO ALE KOCHAM TEGO CZŁOWIEKA, muszę się teraz jakoś odwdzięczyć ale mam tylko numer telefonu
@darwini: Też zgubiłem w Kielcach portfel pod OBI. Po kilku dniach zadzwoniła jakaś kobieta, że go znalazła (a zadzwoniła bo akurat miałem karteczkę z odbitą pieczątką firmową z nr tel)
Tylko że podczas rozmowy zapytała, czy te pieniądze (jakieś 100+ PLN) co były w środku to ona sobie może wziąć, bo akurat niedawno miała urodziny i taki hehe prezent -.-
No ale dobra, powiedziałem niech sobie bierze bo i tak wolałem
@jamesbond007: @erajwa: @aptudeskaj: próbowałem się dodzwonić do niego ale ciągle telefon wyłączony ma ( ͡°ʖ̯͡°) więc póki co to mu tylko sms napisałem, jak włączy to odczyta. A może ma tu konto i zobaczy ;D
@darwini: daj mu wszystkie te pieniadze.. ja zgubilem portfel i prawie 3kpln w nim, niestety odnalazl sie pusty po 2 tygodniach, jak juz wyrobilem nowe dokumenty..
#nadludzie #oswiadczenie #coolstory
Tylko że podczas rozmowy zapytała, czy te pieniądze (jakieś 100+ PLN) co były w środku to ona sobie może wziąć, bo akurat niedawno miała urodziny i taki hehe prezent -.-
No ale dobra, powiedziałem niech sobie bierze bo i tak wolałem