Aktywne Wpisy
Zrobiony_bobr +296
#marsz #marsz4czerwca #pis #po #wybory
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,
HxRT0301 0
czy mogę mieć chore serce? jeżdżę na rowerze 20km bez zajakniecia czasami wydaje mi się że jak pomyślę w trakcie jazdy mam dodatkowe skurcze serca, ale poza stresem nie tracę świadomości i nie mdleje, jak dużo siedzę w domu to uciska mnie w klatce piersiowej albo czuje opuchnięta pierś z lewej strony nie wspomnę o guli w gardle... sam już nie wiem jak mam żyć, myślałem że mam z tym spokój ale
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gorzkiezale
Życie > Pieniądze
Ale gdzieś pracować musi.
Wolny rynek. Pozdrawiam.