Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +26
Poznałem dziewczynę na #tinder widzieliśmy się 3 razy (były to długie spotkania po 5-6 godzin) jest mega sympatyczna i miła. Ogólnie od początku byliśmy nastawieni na szukanie dłuższej relacji. Widzieliśmy się tylko 3 razy ze względu na to, że ona wyjeżdża na studia do innego miasta. W piątek napisała mi, że chce mnie zaprosić do swojego domu rodzinnego na jej imieniny i jej imprezę rodzinną gdzie będą jej rodzice, brat z żoną
dawig123 +6
Nie popieram działań Rosji ale słowa papieża o negocjacjach z Putinem dały mi do myślenia i mam do was pytanie, po cholerę my poszerzamy Nato, skoro Putin wprost powiedział, że ekspansja nato zakończy się wojną? My chcemy komuś na złość zrobić, czy cieszycie się z tego, że zgnijecie w okopach? Powinniśmy dążyć do utalenia rozejmu, który pozwoli na zostanie nato i Rosji tam gdzie te były od lat, tymczasem nasi politycy codzień
Cześć. mam sprawę Mirki. Prawdopodobnie niedługo będę musiał ogarniać jakieś miejsce dla roweru, ale raczej nie będę mógł mieć go w mieszkaniu, więc zostaje tylko niezbyt bezpieczna, mimo domofonu, klatka (ewentualnie coś innego, ale na razie nie mam pomysłu pewnego).
Mój rower nie jest jakiś super wartościowy, ale i tak chyba warto jakoś zabezpieczyć, żeby chociaż zniechęcić ewentualnego złodzieja. Macie jakieś propozycje na u-locki, linki lub coś innego?
W tej chwili to mam tylko linkę za 50 zł, która się sprawdzała na mieście, ale nigdy nie zostawiałem roweru tak po prostu na dworze, czy na klatce na noc.
@platynek: Nie wiem, to nie jest nowy blok i są dość spore korytarze poza klatką schodową, ale sprawdzę to. Dzięki.