Aktywne Wpisy
apee +24
Dajcie jakiś film na wieczór, który mnie zmieli, wywinie na lewą stronę i porzuci :)
#filmnawieczor #film
#filmnawieczor #film
chlopak_twojej_matki +750
Dajcie plusa dla Extreme, pięknego, dzielnego psiura z Patrolu Straży Granicznej, który przez niektóre środowiska nazywany jest mordercą (。◕‿‿◕。)
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski
http://maciejmargas.pl/jak-skutecznie-kopac-pod-soba-dolek/
Czy prawdą jest, że wodzowie kuców okazali się złodziejami?
Może mi to ktoś wytłumaczyć?
#korwin #wipler #polityka #kradziez
Z tego wynika że oficjalny spot partii, jest złożony z materiałów które ktoś ukradł. Kuce myślały że spot można złożyć za darmo i nie trzeba płacić, a tu się okazało że nie można tak o, zabierać czyjejś pracy i wykorzystywać jej do swoich celów.
PS Pamiętajcie Korwinowcy, że polityka to nie tylko klikanie na wykopie. Liczę na aktywne uczestnictwo w wyborach tych, którzy mogą już głosować.
Z tego co wiem była pokazana na oficjalnej, transmitowanej przez media, konwencji wyborczej partii Korwin, której przewodnim hasłem było "Nasza siła", transmitowanej przez telewizje i tam było powiedziane coś w stylu zapraszamy do obejrzenia naszego spotu. Potem zapraszali do obejrzenia logo (rozumiem że to też produkcja fanowska?).
Dodatkowo było stwierdzone że twórcy takich spotów dostają mase pieniędzy i są to rzeczy drogie, a tutaj maja to za friko, dzieki komus
Nikt nie powiedział że to filmik od naszego fana, tylko spot, dodatkowo wyświetlony na konferencji, jednym słowem partia Korwin do swojej reklamy w telewizji i internecie(transmisja) użyła dzieła, które kradnie od innych twórców i prawa autorskie ma w dupie?
@Gliv: Pokazano też, że kraść cudze materiały w gronie prawników to żaden problem.
Przecież ten spot został użyty przez partie Korwin do celów komercyjnych, na oficjalnym konwencie, czy był stworzony przez 19 czy 50 latka czy 100 latka, czy sympatyka czy nie, nic to przecież nie zmienia. Był pokazany, nie na spotkaniu 4 kuców i Korwina w ich własnym pokoju, ale na oficjalnym konwencie partii.
Tak samo jakby PO, miała konwencje w TVP1 w najlepszym czasie antenowym i tam pokazała plakat, oto plakat