Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Wczoraj dodałem na mirko wpis o skrypciku w #javascript który modyfikuje linki z głównej, tak aby otwierały się w nowej karcie.
@biczek poprosił o coś czym będzie mógł manipulować wykopami, więc proszę.
#bedziebanczyniebedzie #webdev #gownianykod
A minusowanie na glownej tez dostane? :D
javascript: $("#itemsstream").contents().find("a").attr("target", "_blank");function rem(){ $("#que").remove();}function zak(id){ $(".diggbox").contents().filter("a").click(); setTimeout(function(){ $(".diggbox").contents().filter("a").click(); setTimeout(function(){ $("div.dropdown.fix-dropdown.bodyClosable").children().find("a").filter(function(index) { return $(this).text() === id; }).click(); },5000); },8000);}var queCon = "Wykop wszystko
---
Pow%C3%B3d zakop%C3%B3w:* Duplikat
* Spam
* Informacja nieprawdziwa
* Tre%C5%9B%C4%87 nieodpowiednia
* Nie nadaje si%C4%99
";var queStyle = "background:#1c1c1c; width:200px; color:white; position:fixed;z-index:9999;left:3px;top:3px;border:2px solid gray; padding:4px;font-weight:bold";$("",{ id:"que",