jak ma na imie Hood z #banshee ? w sensie prawdziwe imie.. teraz dopiero zajarzyłem, że nikt jeszcze go nie nazwał "po staremu" a przecież znał się daaawno daaawno temu z carrie i rabbitem a dialogów między nimi było całe mnóstwo. dziwne ( ͡°ʖ̯͡°) #seriale
@Sony_Toprano: nom, to było wspomniane w 3x03 jak go detektyw przesłuchiwał, ale na pewno jest jak mówisz, fake :P twórcy chcą chyba ukryć to w tajemnicy ale w sumie nie wiem po co...
@Chanandler: no tak mi się właśnie skojarzyło, że w teczce tego ziomka było to info. john smith.. wątpie, żeby twórcy na taką łatwizne poszli i nazwali głowe serialu jan kowalski :| też nie wiem, dlaczego to nadal nie jest wyjaśnione.. rabit znał go TYLKO jako gościa o innym imieniu, to samo carrie czy hiob.. i nagle gościu przyjmuje kogoś imie i w tym samym momencie każdy tak na niego woła
@Sony_Toprano: wiem, że odpowiem po 5msc :D ale z tym John Smith było chyba w Banshee Origins - że on robił w wała tego detektywa. Jaja sobie z niego robił.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
tu jakiś john smith ale to też chyba jakieś fejkowe papiery na bank