Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +60
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +65
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Możecie mi wyjaśnić co jest złego w masturbacji i po co robić od tego odwyk?
Serio pytam #pytanie
Wg mnie jednak tutaj na mirko to tylko kolejna głupia moda.
to forma grupy wsparcia.
Komentarz usunięty przez autora
@reno1987: Tutaj akurat się nie zgadzam. Przykład?
Obserwuję tag pokazmorde i emigracja ale tylko dlatego ze jestem zainteresowany faktycznym, prawdziwym wyglądem mirków w przypadku pierwszego i informacjami na temat emigracji rodaków za granicę w przypadku drugiego, niestety większa połowa powiadomień obserwowanych tagów zawiera heheszkowanie gimnazjum, czyli ktoś wrzuca zdjęcie nie swoje tylko jakiegoś psa, kota, bezdomnego itp itd i taguje pokazmorde (bo to takie śmieszne) niepotrzebnie wołając wszystkich którzy obserwują ten tag z takich samych powodów co
@MikiPL: Możesz pić, palić etc przez całe życie i nigdy się od tego nie uzależnisz:P Jedyny sposób, żeby sprawdzić to odstawić i zobaczyć czy/czego Ci brakuje.