Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +96
Dofnfkxkvmfns +81
To co zrobiła ZW i prokuratura to skandal xD trzeba kręcić gownoburze bo nikt znowu nie poniesie odpowiedzialności. Chciałbym poznać nazwisko prokuratora. Siedzi dostaje 15 k na lape, a jego posady pilnują ludzie którym daje zarzuty xDdd przecież to w pale się nie mieści. Czytałem jeszcze ze na areszcie był. Jeśli wojskowe areszty dają sądy wojskowe to od razu nazwiska sedziow.
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Nawiązując do mojego poprzedniego wpisu byłam na tej policji i wiecie co?
Ja rozumiem, że mnie jako osobę poszkodowaną policja nie musi pocieszać, głaskać po główce i mówić, że się wszystko ułoży, ale do ch* wafla bronić oskarżonego ?
Koleś złożył zeznanie, ze te wszystkie wiadomości do mnie były tylko złośliwością i że generalnie chciał mnie tylko zdenerwować. A w ogóle to był pijany.
W głębokim poważaniu miałam jego żałosne zeznania i upieram się przy wniosku o ściganie i tu padły słowa, które chyba od obiektywnej policjantki paść nie powinny:
I zapytała czy zdaję sobie sprawę, że ten NIESZCZĘŚNIK może pójśc siedzieć.
Jprdl. Nie mam pytań. Normlanie #patologiazewsi
#policja
Wołam bo chcieliście wiedzieć co dalej @Nenciak: @kepa0:
@homo_superior: policji i całemu wymiarowi sprawiedliwości można zarzucić wiele, ale nie zawsze jednostronna relacja jest zgodna ze stanem faktycznym
@rozowy_dzban: z całym szacunkiem jesteś równie niepoważna jak domniemany sprawca, jak nie spotykałaś się ze skończonym kretynem to raczej samo postępowanie da mu wystarczająco do zrozumienia, że zrobił źle
@megawatt: Może sobie dążyć do czego chce, ale to wymiar sprawiedliwości a nie @rozowy_dzban rozstrzygnie, czy zachowanie tego typa było niezgodne z prawem. Jeśli prokuratura lub sąd uznają, że zachowanie podejrzanego łamie prawo, to jak najbardziej należy mu się kara. Jeśli stwierdzą, że nie łamie, to gościowi nic nie
@Ned: ja nie mówię o zgłaszaniu, zgłoszenie akurat było słuszne - po to są odpowiednie organy, miałem na myśli to (to są cytaty):
najpierw:
@megawatt: Nie widzę tu żadnej zemsty, a jedynie dochodzenie swoich praw. Tym bardziej nie dostrzegam, żeby zachowanie policjantki miało cokolwiek z tym wspólnego. Jednak nawet zakładając najgorsze intencje poszkodowanej, niech się odwołuje do woli. Póki kroczy drogą prawną, wszystko jest ok i nie robi nic niewłaściwego.
Jeżeli w przyszłości zdarzy się coś podobnego nie będziesz już na tyle wiarygodna dla prokuratury/policji.
@Ned: nie mówię, że robi coś złego, ale to co napisałeś nie jest prawdą - w prawie cywilnym jest nawet to powiedziane wprost:
Komentarz usunięty przez autora
Nie odpuszczaj absolutnie, a policjantka - cóż... póki co olej, bo niestety z koniem zazwyczaj nie ma się co kopać.
Żeby przypadkiem ona nie napsuła Ci krwi za pośrednictwem kolegów z komendy.