Wpis z mikrobloga

Ale jestem w-------y, mój #rozowypasek mi wlasnie uświadomił, że w weekend idzie na noc do koleżanki, i przyjedzie do nich na noc taki jej przyjaciel od 4 lat, który od początku był w niej zakochany, ale teraz po mojej awanturze co to się o--------a, zaczęła tłumaczyć,że ten typ i laska do której idą są razem i mam się uspokoić. K---a,Mirki, ale mi ciśnienie podniosła. Wybaczcie,musiałem się wyżalić. Siemano #nocnazmiana
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XAIMEII: Tu nie chodzi o to, ze chce sie puscic, tylko ciekawa jest jak tam bedzie. Moze chce byc podrywana przez zajetego, albo krecic ja bedzie fakt, ze ma pantofla a nocami moze robic co chce. Moze chce wzbudzac twoja zazdrosc. Cholera wie co niektore rozowe maja w bance.
  • Odpowiedz
@XAIMEII: nie i c--j, i jeszcze ma się meldować, a jak pójdzie to niech s-------a... niestety tylko takie ultimatum... innego wyjścia nie ma... ale muszę Cię zmartwić że jak nie teraz to kiedyś będziesz musiał szukać prawdopodobnie nowej ;)
  • Odpowiedz
@XAIMEII: W kazdym badz razie nie widze przyszlosci w tym. Bedziesz musial ja jak psa na smyczy trzymac, a jak troche sie zagapisz to od razu cos o-----e. Szkoda nerwow, babsko samo siebie upilnowac nie potrafi.
  • Odpowiedz
@XAIMEII: btw ma 17 lat a kolega od 4 lat czyli znają się od 13 roku życia, kochał się w niej i straszył Cię? :D

Edit: może używać argumentów że jej nie ufasz czy coś w ten deseń :)
  • Odpowiedz
Raz pokazesz ze jestes frajer i odpuscisz to reszte zwiazku bedziesz musial odpuszczac jej,... Jezeli cos sie o-----e zlego a tobie bedzie zalezalo to powiesz ze nie chciales jej stracic albo inne gowno :) badz twardy cumplu. 24lvl tutaj 5lat w zwiazku, od 4lat brak wlosow na jajach
  • Odpowiedz
@Vandal83: No tak, znają się długo, rok dłużej tym jak ja się z nią poznałem, po dłuższym czasie zauważył,że ona woli spędzać za mną, i ogólnie coś do mnie czuje, więc jako,że zawsze był tylko on to poczuł się zagrożony, no i pisał mi rzeczy typu odpoerdol się od niej, itd, ( ona do teraz nie rozumie dlaczego synka nie trawie xD ) . No i fakt,że sam zaczął skakać,
  • Odpowiedz
@Orzeloski: No właśnie taka fajna sprawa, bo przez 3 lata w poprzednim związku byłem gownem, które wybaczalo wszystko, i teraz nie mam zamiaru pozwolić sobie wejść na głowę, po prostu pytam mirkow jakie mają zdanie o tej sytuacji ;)

• Odpowiedz