Wpis z mikrobloga

@crosfire: pamiętam, jak Mama zabrała mnie na ten film do kina, pamiętam to bardzo dokładnie, pamiętam nawet jakie słodycze i gdzie, po drodze, sobie wybrałem na seans, pamiętam batona Rekord, pysznego #!$%@?. Kino w którym byliśmy już nie istnieje, w miejscu sklepu są teraz "chwilowki", batona też już nie ma w sprzedaży. A ja pamiętam, tak dokładnie...
  • Odpowiedz
Pamiętam jak dziś, nie grali tego w kinie w moim mieście, tata jechał ze mną do kina kilkadziesiąt kilometrów dalej, ledwo się wyrobiliśmy - dziękuje @crosfire , oddałeś mi moje dzieciństwo, oddałeś mi moje marzenia
  • Odpowiedz
@Swarley: @Krol_Wszechswiatu: @Perfidny: @suttree:
Cumple (), ja pamiętam jak pożyczyłem od jakiegoś znajomego ten film na kasecie vhs, nigdy kolesia nie lubilem, ale zaprzyjaznilem sie z nim tylko po to by pozyczyc od niego film, oglądałem go biliony razy, tak dużo, że az kolory na taśmie wyblakły i nie było nic widać... pamietam to tak jak byloby to wczoraj, do
  • Odpowiedz
@crosfire: Poza tym rozumiem Twoje cierpienie, mój były #rozowypasek też nie rozumiał życia - Bruce Willis, filmy ze Stallonem, duszek Casper, bajki z Cartoon Network - wszystko były 'takie sobie' - a sama wielka kinomanka, "NO CO TY MROCZNE CIENIE SUPER FILM JOHNNY DEPP" :(
  • Odpowiedz