@dziadzio: Pewnie zniszczyli własne,gdzieś na swoim lotnisku....tak,jak ich partyzanci wysadzili własny transport węgla.Wysadzać coś u powstańców to jednak strach,bo ci mogą do nich strzelac...( ͡°͜ʖ͡°)... Ale bardziej prawdopodobne,ze z wysadzeniem samolotów,to po prostu kolejny cyrk propagandy USB
@Myrten: przyznalbym racje dziadziowi ale zastanawiajace jest to ze jest tam nawet to czego nie bylo wczesniej. Wiec
A może to tak jak podczas WW2 - za każdy zniszczony samolot pojawiają się 2 nowe ( ͡°ʖ̯͡°)
Inna sprawa ze o zniszczeniu mi ukraincy poinformowali pomimo tego ze ruscy sie nimi nie chwalili. A tu cyk i nagle sie pojawiaja. Tak czy siak niezaleznie od
@dziadzio: @Myrten: Informacja nieprawdziwa - przecież komandosi je zniszczyli. A jak będziecie się upierać, to przyjdą rusofoby i powiedzą, że sam Poroszenko to potwierdził. A to co widać na zdjęciu to stare zdjęcia lub świeża dostawa z Rosji, która przyjechała z ostatnim konwojem humanitarnym.
@dziadzio: chłopie, jak ci komandosi dowiedzieli się, że za czołg płacą 40 000, to po cholere mieli by się bawić z czołgami, skoro można zniszczyć całe lotnictwo separatystów i ładną kaskę przytulić? druga sprawa, że zniszczyli tylko na papierze. . .
@dziadzio: Ze względu na nowe maszyny tak samo prawdopodobne są dwie wersje 1. Ukraińcy zniszczyli, ruscy przesłali to co było + dodatki. 2. Ukraińcy nie zniszczyli, ruscy dosłali nowe zabawki.
Chyba ci ukrainscy komandosi w tej brawurowej akcji na "tylach" wroga, niszczyli te samoloty na innym lotnisku. Su-25 to juz nie przelewki.
#ukraina #wojna
Inna sprawa ze o zniszczeniu mi ukraincy poinformowali pomimo tego ze ruscy sie nimi nie chwalili. A tu cyk i nagle sie pojawiaja. Tak czy siak niezaleznie od
@maniac777: czyli nie przyznajesz mi racji ze twoj wczesniejszy wpis to byla klamliwa propaganda sukcesu?
#jesuismaniac
1. Ukraińcy zniszczyli, ruscy przesłali to co było + dodatki.
2. Ukraińcy nie zniszczyli, ruscy dosłali nowe zabawki.