Wpis z mikrobloga

#moderacjacontent mogę teraz świadomie napisać, że jesteście śmieszni.

Skasowali znalezisko z Donbasu
http://www.wykop.pl/link/2361650/najnowsze-obrazki-z-donbasu-film-mocny-18/

Ostrzeżenie: W naszym serwisie treści drastyczne są zabronione. Pamiętaj, że wrzucanie takich linków i zdjęć grozi zablokowaniem konta.

To po chu... jest te 18+ jak nie na drastyczne sceny?
Was poważnie poje...
#ukraina #ukrainainfo #donbas #wojna #rosja
Pobierz AirCraft - #moderacjacontent mogę teraz świadomie napisać, że jesteście śmieszni.

...
źródło: comment_zQjBRIFkmYwmEPNfkAkcc2eT0YWQqbXn.jpg
  • 49
@AirCraft: To raczej wszystkich was #!$%@?ło. Macie po 10 lat i myślicie, że Wykop jest po to, żebyście mieli fajnie?
To jest firma, która ma zarabiać hajs. Treści drastyczne odrzucają i normalnych ludzi i reklamodawców, którzy nie chcą być kojarzeni z wojną. To jest tak proste. Jak ktoś chce oglądać porozrywane ciała, to ma Liveleak (na którym za dużo reklam nie ma-ciekawe czemu?)
to portal ze śmiesznymi obrazkami i nic więcej,

@Przewrocilem_Tuska: To Ty decydujesz jakie treści znajdą się na stronie głównej czy w gorących. Widać nie lubisz tematów naukowych, historycznych i pokrewnych, bo coraz tego mniej... No i chwila, treści drastyczne sprawią, że serwis będzie poważniejszy? xD
@Horus_WNC: jesteś śmieszny, bo twierdzisz jakby na głównej nie lądowały podobne filmy. Lądują, często i czepiam się tego, że ten film był jak inne nawet przykład podałem wyżej i jakims widzimisie został usunięty.

Gdyby stawiali na to co piszesz żaden film by nie przeszedł.

@HorribileDictu: 600 osób zdecydowało o filmie na głównej (nawet płomyk był) ale jakaś wrażliwa pipeczka się obsrała i zgłosiła, albo z automatu ktoś wyrzucił, to nie