Wpis z mikrobloga

Co prawda napisaliśmy już tu i ówdzie kilka komentarzy ale czas chyba się przywitać z Mireczkami mimo ze ciągle jesteśmy #zielonka . Nie będzie #rozdajo bo nie jesteśmy jak jakaś pierwsza lepsza #atencyjnadziwka.

Dla tych którzy nas nie znają informujemy, że Oldtimery.com to największe w Polsce medium o pojazdach zabytkowych... ale nie takie jak #tvnklamie tylko portal tworzony przez pasjonatów dla pasjonatów. Liczy się merytoryczna wiedza a nie kliknięcia jak na #wyborczaspam.

Po prostu się witamy i tyle. Gdybyście mieli jakieś pytania odnośnie starych samochodów, motocykli, historii motoryzacji to wołajcie. Będziemy waszym #wykopowyekspert w dziedzinie pojazdów zabytkowych. Pomagamy również w aspektach związanych z rejestracją pojazdów zabytkowych.

znajdziecie nas na oldtimery.com
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lunder: No to nie usuwamy konta, a już byliśmy blisko ( ͡ ͜ʖ ͡)

Dodam przy okazji, że jesteśmy tu by sprawdzić ilu "zwykłych ludzi" tzn. takich, którzy nie mają samochodu/motocykla zabytkowego i nie są naszymi codziennymi użytkownikami, nas zna i jaką ma o nas opinię.
  • Odpowiedz
@matek211: I tak i nie. Redakcja jest gównie z Jeleniej Góry, Warszawy i Poznania ale Oldtimery.com to portal tworzony przez użytkowników i wielu jest z Gdańska. Granica pomiędzy redakcją a użytkownikami jest bardzo płynna i sam nie wiem kto jest w redakcji a podobno jestem redaktorem naczelnym... do d--y z takim naczelnym
  • Odpowiedz
@Oldtimery_com: Mamy w garażu 32-letniego Fiata 126p (nadal na chodzie) :). Jeździmy nim rzadko, a w zimie wcale. Ostatnio tata zaczął myśleć o jego zezłomowaniu (bo po co płacić ubezpieczenie i przeglądy jak i tak nie jeździmy), a mi jest go tak żal... Wiem, że nie jest to jakiś zabytkowy Mercedes czy Volvo, ale jest on w naszej rodzinie od nowości, pamiętam go od dziecka i jakoś żal mi się
  • Odpowiedz
@Oldtimery_com: ja j---e już w pierwszym poście i pierwszych komentarzach jasno określone poglądy, spam tagami i to jeszcze gimbazjalnymi.
Naprawdę nie można tego oddzielić? Nie każdy ma ochotę czytać po raz setny, że TVN kłamie a napisane jest to tylko dla większej popularności.
  • Odpowiedz