Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Dla tych którzy nas nie znają informujemy, że Oldtimery.com to największe w Polsce medium o pojazdach zabytkowych... ale nie takie jak #tvnklamie tylko portal tworzony przez pasjonatów dla pasjonatów. Liczy się merytoryczna wiedza a nie kliknięcia jak na #wyborczaspam.
Po prostu się witamy i tyle. Gdybyście mieli jakieś pytania odnośnie starych samochodów, motocykli, historii motoryzacji to wołajcie. Będziemy waszym #wykopowyekspert w dziedzinie pojazdów zabytkowych. Pomagamy również w aspektach związanych z rejestracją pojazdów zabytkowych.
znajdziecie nas na oldtimery.com
Dodam przy okazji, że jesteśmy tu by sprawdzić ilu "zwykłych ludzi" tzn. takich, którzy nie mają samochodu/motocykla zabytkowego i nie są naszymi codziennymi użytkownikami, nas zna i jaką ma o nas opinię.
http://www.oldtimery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=135:rejestracja-zabytku-wady-zalety&catid=49:porady-prawne&Itemid=1
@Oldtimery_com: siemanko, zapraszamy do tagów #samochody i #motoryzacja
nie wierze, na mirko odbywa się prawdziwa dyskusja firm :o
Naprawdę nie można tego oddzielić? Nie każdy ma ochotę czytać po raz setny, że TVN kłamie a napisane jest to tylko dla większej popularności.