Aktywne Wpisy
hdeck +151
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Geralt678 +46
Czemu wszyscy normicy znajomi mówią żeby zdobyć kobiete muszę iść na siłownię i zrobić formę, może tego nie lubię nie chce #!$%@?ć 5 kilka lat żeby jakaś Przeruchana Julka która nic nie musi mnie zechciała że względu na mięśnie. Wolę poczytać książkę pograć w grę obejrzeć film jeść co lubię a nie #!$%@?ć na siłowni. Widuje często chudych gości oskarkow z laskami 7/10. Zresztą teraz każdy chodzi na siłownię pod kobiety i
wideło.
Agamy były w podróży jakieś 24 godziny, heatpacki ledwo ciepłe, trochę im tyłki podmarzły.
Po przeniesieniu pierwszej
i drugiej rozpoczęło się grzanie dupci grzanie-dupci-1
grzanie-dupci-2 rozpoczęło się zwiedzanie i rozglądanie się po okolicy uwaga-paczam ;]
Wyszło mi też jedno zdjęcie, które od razu pokochałem : skrytogad .
A co do wielkości, o którą pytałeś @GraveDigger, fota wielkości terra i agamy niżej. Mam świadomość, że szybko podrosną ale na 1,5 - 2 latka powinno być akurat:)
#terrarium #terrarystyka #gady #pasja #agamy #agama #bagienznadpotfory
A i wołam bo chcieliście @GraveDigger @leworwel @x-SANTA-x
A i szybki update - jedna jest zdecydowanie zbyt odważna, wystraszyła mi żonę :D a wezmę i przykozaczę
@leworwel #!$%@? cwaniaki;] Ta #!$%@?, ze zdjęcia, zaliczyła już kąpiel w basenie, wylegiwanie się na wyspie ciepła i zeżarła mącznika z pensety - nic się nie boi.
I jeszcze co do filmiku - uuuwielbiam ten moment, pierwszego wypakowania nowego gada. Śmieszne, bo wtedy tak niesamowicie delikatnie się to chwyta, dotyka, gdzie po jakimś czasie dopiero ogarniesz się, że zwierzaki nie są aż takie delikatne, jak Ci się wydawało ;)) Powodzenia w hodowli!
@Khaleesi są bardzo pokraczne a zarazem niesamowicie zwinne. Bałem się, że zrobiłem za małe wypustki na korku, i że będą miały problem ze wspinaniem ale nieee, biegają po ścianach do góry na boki i w dół:)