Aktywne Wpisy
salanderek +76
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +343
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #crossfit #kiciochpyta
@ssailorr: Chodzi właśnie o to że jeśli ktoś uprawia crossfit to na pewno się tym pochwali. Coś jak z wegetarianami. Jeśli uważają że na siłowni są same "tępe koksy" to znaczy że pewnie na żadnej nigdy nie byli.
@ssailorr: I właśnie o to chodzi, uważają się za lepszych bo to modne.
Drugim powodem jest często straszna technika wykonywanych ćwiczeń, co jest wręcz śmieszne przy ich podejściu w stylu "jestem ekspertem,
ja tam nikogo prawie nie znam kto trenuje crossfit, a na siłce macha hantelkami to co drugi znajomy, więc modna jest siłownia nie crossfit
crossfit jest ciężki, efekty w sylwetce nie są tak dobre jak w typowym splicie czy fbw
a technika to czasami jak ktoś zgona prawie zalicza na treningu, to nie zwraca na to uwagi, zresztą wyciskanie dużych ciężarów też
@Alibaba1234: A w 45 napadły na nas jednorożce. Stary - bardzo Cię proszę odejdź z tego tagu. Bo co jednej Twój post to większe farmazony.
Ale się #!$%@?łem jak to przeczytałem xD