Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Grzesiok +191
Wczoraj obaliłem kilka mitów na temat rzekomej potęgi rosji. Dziś jedziemy z kolejnymi ciekawostkami.
Płaca minimalna - 240$ - gorzej od Gabonu, Seszeli. Jedynie 4x mniej niż w Polsce
Płaca średnia - 560$ - gorzej od Armenii, Kazachstanu, Rumunii, Albanii albo Iraku
Ruska waluta obok argentyńskiej i tureckiej - najsłabsza na świecie
Ruski % zakażeń HIV jest równy Sierra Leone, a wyższy od Czadu, Mali, Etiopii czy Burkiny Faso
Muzłumanie w rosji
Płaca minimalna - 240$ - gorzej od Gabonu, Seszeli. Jedynie 4x mniej niż w Polsce
Płaca średnia - 560$ - gorzej od Armenii, Kazachstanu, Rumunii, Albanii albo Iraku
Ruska waluta obok argentyńskiej i tureckiej - najsłabsza na świecie
Ruski % zakażeń HIV jest równy Sierra Leone, a wyższy od Czadu, Mali, Etiopii czy Burkiny Faso
Muzłumanie w rosji
Wchodzę ot tak, by rzucić okiem na dobrze zaopatrzony dział motoryzacyjny. Poczytać ukradkiem. Czasami coś kupię, 6 czy 10 zł nikogo nigdy nie zabiło, a i mój budżet jeszcze jest w stanie to wytrzymać.
Dzisiaj jednak pękła granica bólu. W moje ręce wpadł ON - RAMP. Genialny, urzekający, fenomenalnie wydany. Miłość od pierwszego wejrzenia. No i stało sie to czego od dawna się bałem, wydałem 40 zł na "gazetę". Ale jeśli ktokolwiek waha się czy to warte tej ceny to mówię TAK, TAK, TAK po stokroć tak. To najpiękniejsza "gazeta" jaką miałem okazję mieć w ręce.
#motoryzacja #ramp #empik
Co do jakości to niech przemówi obraz:
To jest chyba kwartalnik, mam rację?
Widzę, że Frankowski się w tym udziela. On przecież jest/był naczelnym TG.