Aktywne Wpisy
wezsepigulke +217
SzybkieSondy +1291
Brałem gówno od #sfd przez kilkanaście miesięcy, w tym zanieczyszczoną partię. Dzisiaj robię badania krwi na poziom rtęci, jak ktoś chce dostać info z efektem niech zaplusuje ten wpis.
I wysłuchał co ma zrobić, by gówniaka sobie spłodzić
Nadszedł ostateczny dzień, wybory. Pierwszym punktem było zagłosować na Janusza Korwina Mikke. Tak też zrobił, a przy wrzucaniu głosu do urny wypowiedział zaklęcie Corvinus, corvinus, micceu
Wieczorem należało śledzić wyniki głosowania, zgodnie z rytuałem partia JKM uzyskała 6,9%. Wszystko było na najlepszej drodze
Następnym punktem było pozostawienie opakowania viagry na stoliku nocnym i udanie się spać. Kobieta musiała być ułożona po lewej stronie łóżka. W środku nocy mężczyzna obudził się, nie mógł wierzyć własnym oczom, DUCH KORWINA MIKKE KOPULOWAŁ Z JEGO MAŁŻONKĄ.
Ze zdumieniem obserwował działanie rytuału. Po zakończeniu zadania, duch zamienił się w niebiesko-czerwonego feniksa i wyleciał przez okno. Jedyne co po nim zostało to niewidzialne pióro oraz gówniak, który ma się narodzić za 9 miesięcy. Tak też się stało i wszyscy są szczęśliwi.
#opowiadanie #korwin #jkm #pasta
Śmiechłem, 5/10 bo początek był dobry.