Wpis z mikrobloga

a nie chwila, postawiłem wszystko co miałem na becie a ten chilijski mecz jest o 22:30 dopiero więc się skończy po północy, chcę iść spać dziś wcześniej więc nie będzie typów na noc bo nie mam za co obstawić i tak xD

@polik95: Dałem kombinacyjnie każdy z każdym (trzy duble) i jednego trebla, na wypadek gdyby któryś się #!$%@?ł. To pewniaki, wejdą minimum 2 i wtedy mi się zwróci stawka lekko na minusie więc bedę dalej w grze, a przy trzech będę bardzo na plusie. Opcji że wejdzie tylko 1 typ i nie wygram nic nawet nie rozpatruję :P
@rafaloooj: ppierwszy typ już trwa i prowadza wiec teraz nie warto stawiac bo kurs niemal rowny 1... mozesz zagrac 2 kolejne + to co podalem w komentarzach (barca i sevilla)
@Harpor: opłacało, bym je dał jako pewniaka do każdej kombinacji i ako byłoby dużo większe wszedzie, tak wczoraj dałem real do każdego i mi to uratowało tyłek
@kamdz: tak w ogóle, przecież ty i tak będziesz czekał aż się skończy Colo Colo, więc możesz coś poszukać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)