Wpis z mikrobloga

@zeeman: To Twoje subiektywne odczucia, ale jako miasto pod kazdym wzgledem zjadamy Radom dupa... I nic tu nie ma do rzeczy gdzie mieszkam. Ale mozemy podyskutowac jakbys chcial :)
@empeash: przypomnial mi sie nasz studencki dowcip, kolezanka kiedys #!$%@? oswiadczenie z dupy na imprezie...."A jaki jest najladniejszy dworzec PKS w Kielcach?" Ale fakt, dworzec PKS z Kielc zawsze na propsie.
@empeash: przez ostatnie 4 lata bylem w Polsce w sumie 2 dni, wiec duzo moglo sie zmienic. W Kielcach bylem ostatni raz w swieta 2003, sporo czasu minelo, duzo sie moglo zmienic. Macie pare fajnych miejsc, jak Telegraf, Amfiteatr albo wlasnie wspomniany PKS, ale ja osobiscie wiekszy sentyment mam do Radomia, no i troche tez prowokowalem bo wiem jakim dla Was bolem dupy jest Radom ( ͡° ͜ʖ ͡
@zeeman: Kadzielnia, wietrznia, grabina, stadion, deptak na sienkiewicza, rynek, park, skwer szarych szeregow, skwer miedzy obok katedry, palac biskupi, ogrod wloski, wzgorze zamkowe, tor na miedziance, telegraf, skocznia... A teraz Radom:)
@empeash: Radom ma rondo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ludzie jakich znam byli fajniejsi Ci z Radomia, wiec wole ich miasto naturalnie. Ale lubie Twoje rejony, za malolata zlazilem je na majowych rajdach PTTK wzdluz i wszerz, ladny kawalek Polski, z okropnie fajna historia.