Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +1006
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
bluzgajacy +116
#paryz2024 Japonka załamana po przegranej w judo, płakała i wyła przez kilka minut, nie mogła się uspokoić jakby świat się skończył. Tym właśnie różnią się sportowcy z innych krajów od polaków - dla nich sport jest wszystkim, celem życia a nasze patałachy jadą sobie na wycieczkę, odpadają w kwalifikacjach i z uśmiechem na ustach w wywiadzie po zawodach mówią, że "fajnie było sobie wystartować na olimpiadzie hihihi"
Jeszcze rok temu ich posiadaczy których widziałem w szkole i autobusie, mogłem policzyć na palcach jednej ręki, jeszcze trochę i zabraknie mi palców u rąk do ich zliczenia. Pewnie częśc z nich ma dzianych rodziców, którzy wzięli im telefon za taniochę na firmę
Nie neguję iPhone'ów, tylko nie rozumiem myślenia, co po niektórzy twierdzą, że w ten sposób awansują społecznie czy coś...
#rozkminy #nieogarniam #iphone #ios #android
@TheLaw: współczuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@isolation Wiesz, jak się przestrzega kilku podstawowych zasad, to Andek długo posłuży bez flashowania, kwestia romu, nakładki (głównie winowajcą jest Szajsungowy Touchwiz), apek.
@TheLaw: To taka sama logika, jakiej nie rozumiesz u swoich kolegów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@TheLaw: Widzisz, z wiekiem człowiek wielu rzeczy się uczy, między innymi tego, że mózg automatycznie do każdej wypowiedzi znajomych dodaje "moim zdaniem..." i z wiekiem też zaczynasz rozumiec, że Twoje "moim zdaniem" to tylko "moim zdaniem"