Wpis z mikrobloga

Przeglądam sobie od paru dni rangi znajomych w CS:GO (większość znajomych mam z czasów gry w TF2). Ranga 95% z nich oscyluje w przedziale silver-gn3. Rekordzista przy 111 winach, 557h w CS:GO ma SILVER II. Może mi to ktoś wytłumaczyć?! Bo to dla mnie niepojęte jest jak można po takim czasie gry i tylu wygranych meczach (zakładając, że przegrał 50% to grał ze 160-170 competitive) mieć nadal silver II.

#csgo
  • 20
@piekarSOAD: no ale kurde. Żeby wyjść z silvera wystarczy minimalnie myśleć :| Strzelać musisz umieć dopiero jak chcesz wyjść z golda. I to nie jakoś super strzelać. Ja wiem, że nie każdy się od razu chce uczyć jak używać smoków/flashy i ogólnie wbit w T na danych mapach. Ale bez przesady... Nie ogarniam -.-'

Czasami gram ze znajomymi, którzy mają GN1-GN4 na smurfie z MG1 (tak, mam smurfa, możecie po mnie
@nawias123: jak gram na tym smurfie z tymi znajomkami z gold novą to 80% meczy przegrywamy :D Bo jak padnę to ni #!$%@? nie umieją ugrać w T :] Raz jak zostali 3vs2 to skończyli rundę sejvując :D
@Lanc: @piekarSOAD: A może grają dla samej gry po prostu? Sam gdy gram z goldami 3 jakoś sobie radzę, daje radę ich zabijać a mimo to i tak siedzę w sem bo gram ze znajomymi co mają np. silver 1 przeciwko 3 gn :D
@epll: ja jakoś gram dla przyjemności z gry i siedzę na dmg. Tylko gn3 ci daje jak grasz na sem z silverami? Myślałem, że da coś na poziomie mg2.
@bacteria: ta strona pokazuje całe staty. Z uproszczonych również. Nie ma podziału na MM czy nie mm. Za to chętnie bym zobaczył stronę która podsumuje ilość ludzi w danej randze np w Europie.
@bacteria: to, że jest przycisk to nic nie znaczy. Miałem KD 1.1, zostawiłem idle na 6h, jak wróciłem i sprawdziłem na stronie COMPETITIVE to miałem KD 0.9. Samo magicznie spadło? Czy może wliczyło moje śmierci na idlu?
@Lanc: Hajdzik, ja mam GN2 150 godzin, zaczynałem od silvera II, niektórzy grają bo grają, ale nie przywiązują dużej wagi do gry i po co się z nich śmiać, grają słabo to grają, sam nie gram najlepiej.

PS. Z moich znajomych ludzi to Ci co słabo grali w TFa albo przeciętnie radzą sobie też słabo w CSie, ale są też koksy, z jakimiś orłami.