@lugre: To oznacza tylko tyle, że mając dwa pasy do skrętu w lewo nie jest równoznaczne z tym, że wjeżdżasz w drogę dwukierunkową, bo może to być równie dobrze jednokierunkowa.
@niemenel: Oni chyba tak lubią. Moje ulubione to zdjęcie z sygnalizacją świetlną, gdzie jest złapane światło pomarańczowe i czerwone, pytanie brzmi "jakie pojawi się światło" (czy coś w tym stylu), raz jest że zielone, raz że czerwone..
@Mawak: @lugre: IMHO za duzo nieprzydatnej teorii, ktora zapomnisz po miesiacu. Przesyt teoria, wysokie ceny egzaminow, praktyka to dzialanie wedlug okreslonych schematow etc. prawda jest taka, ze jezdzic uczysz sie dopiero po zdanym egzaminie.
@Mawak: eech, no racjaaa :D @strawberian: nieee, dopiero za miesiac mają być... Teraz jak mam zaktualizowane testy od grudnia, to mam coś takiego jak "PYTANIA PWPW" i tam mam ich 63 i one są tymi oficjalnymi niby, czy jakoś tak...
@lugre: Zapytaj się w swojej szkole jazdy o passy do serwisu OSK. Bardzo dobre i zrozumiałe pytania. Kolega na Odlewniczej w Warszawie zdawał teorię to mówił, że nawet interface był ten sam. :>
#prawojazdy #kichiochpyta
Komentarz usunięty przez autora
prawda jest taka, ze jezdzic uczysz sie dopiero po zdanym egzaminie.
A my co najwyżej możemy mieć ból dupy na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@strawberian: nieee, dopiero za miesiac mają być... Teraz jak mam zaktualizowane testy od grudnia, to mam coś takiego jak "PYTANIA PWPW" i tam mam ich 63 i one są tymi oficjalnymi niby, czy jakoś tak...
@normanos: aach takie rzeczy, to przepraszam jak wprowadziłam w błąd :)