Wpis z mikrobloga

@koch4m_cie: A ja wiem i znam w cholerę osób dla których to jest lepszy wybór. Sam mam WP i mojej mamuśce takiego sprawiłem i jest zadowolona (wcześniej miała HTC Desire). Siostrze wręcz przeciwnie - poleciłem Samsunga S3 (Iphone byłby dla niej lepszy, ale cena...), tatuśko korzysta z Symbiana (póki co, później w tym roku też przechodzi na WP), a moja dziewczyna jeśli weźmie Andruta jako następny telefon to tylko z
  • Odpowiedz
  • 1
@wajdzik: duzo roznych; ip5, nexus 5, note 3 i wiele innych. Takie hobby mam. Tak sie tylko w tym wpisie smieje, wp jest fajny ale na pewno nie na malym i powolnym ekranie lumii 520, jeszcze go nie skreslam. Duzym atutem tego systemu jest to, ze wszystkie aplikacje w nim sa robione tak by wygladaly w jednym stylu. Tego nie ma w androidzie i ios
  • Odpowiedz
Ale, że co mnie troll? Ja tylko odpowiadałem jaki to telefon. W wojenki się nie angażuję.

A MX4 byłby świetny, gdyby nie wyglądał jak iPhone.

@bisqik: Trzeba było napisać

2/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
ip5, nexus 5, note 3

@koch4m_cie: a z WP tylko Lumia 520? To ZAJEBISTE porównanie. Gorzej to mogłaś chyba tylko wybrać HTC 8S albo telefony z WP7.

Dobra, ja już się robię spokojny. Na prawdę, szkoda, że tak głupio zaspamowałaś tagami, bo zamiast dyskusji o ciekawym telefonie jest kłótnia między bojówkami ;/
  • Odpowiedz
  • 0
@wajdzik: kiedys kupie cos szybszego od 520, bo wstyd sie przyznac ale wp mi sie spodobal. Tylko ta lumia do d--y.

Nakladka Flyme w Meizu i jego tylko jeden przycisk sprawiaja, ze uzytkowanie go to zupelnie nowe doswiadczenie jakiego jeszcze nie znacie. To jest cos tak dziwnego, pieknego ale troche uciazliwego
  • Odpowiedz