Nie twierdzę że to nie manipulacja, ale beka że wykopki śmiejące się z lemingów (które to właśnie dają się ponoć manipulować choćby TVNowi) nie potrafią nawet tytułu przeczytać. :|
@DiKey: Ktoś kto nie podpisuje byle ustawy, którą dadzą mu pod nos i dobrze posmaruje. Ktoś kto niesprzeda żydom po cichu polskich lasów za symboliczną złotówkę. Ktoś normalny.
@BlackEyedDog: Z Komorowskim jak z Kwaśniewskim mimo wpadek wygra w pierwszej turze. Sporo osób się do niego już przyzwyczaiło jako prezydenta a konkurencję ma słabą. Czy nam się to podoba czy nie( ͡°ʖ̯͡°)
@Fall: Nie wiem czy zauważyłeś, ale dosłownie 15minut wcześniej @FaktyTVN opublikowały ten sondaż. Po prostu w trakcie jednego badania zadano pewnie x pytań i wyniki przedstawiono w kilku sondażach. A to, że nie potraficie czytać ze zrozumieniem (ja też zdziwiłem się na pierwszy rzut oka, ale zajęło mi +/- 3s doczytanie tytułu sondażu i rozwianie wątpliwości) to już chyba nie wina nadawcy?
Sam Goebbels byłby z was dumny towarzysze!
Komentarz usunięty przez autora
@FaktyTVN
#cytatywielkichludzi
@BlackEyedDog: a kto inny ma wygrać? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@FaktyTVN: Jesteście bezczelni i plujecie ludziom w twarz, nawet się z tym nie kryjąc. TVdNo.
'Kto wedlug ciebie wygra wybory?'
Odpowiedziałbym że Bronek
Na kogo zagłosujesz?
Tu już bym nie powiedział że Bronek.
Komentarz usunięty przez autora