Aktywne Wpisy
kodecss +57
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
enten +658
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
No jakby odbyt kobiety różnił się fizjologicznie w czymkolwiek od odbytu mężczyzny. @LionK skończ podstawówkę, a później pisz na wypoku
#
#shitwykopsays #lionkcontent #bekazprawakow #neuropa
Komentarz usunięty przez autora
@Angel_of_death: dlatego jak ktoś chce się lizać z facetem (ja tego nie praktykuję) to nic mi do tego i na pewno bym tego nie zakazywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Angel_of_death: w którym miejscu niby? Zarówno odbyty i usta facetów i kobiet są pod względem fizjologicznym takie same. Nic mi do tego, czy ktoś ładuje w odbyt faceta/kobiety (mnie to nie jara, seks analny to "nie moja bajka") czy też całuje się z facetem (to samo jak wyżej, ja nie
nie niby - tak jest (z fizjologicznego pkt widzenia)
@Pismak: bo jestem hetero, a nie homo. Tak ciężko się domyślić?
@pila_mechaniczna: No i o to Lionowi, przynajmniej moim zdaniem, chodziło. Dlatego porównanie z dupy. Hetero woli tyłki kobiet, a homo facetów i nie podobają mu się tyłki kobiet mimo że teoretycznie to to samo.
http://www.wykop.pl/wpis/10934782/#comment-32234248
@Pismak: a widziałeś poprzedni wpis, który zalinkowałem? Chyba nie, to zacytuję dla Ciebie:
ruszka napisała:
na co lajon odpowiedział:
Jak wół widać, że on się odniósł w kontekście fizjologicznym, a nie upodobań seksualnych. Ale tak, klakieruj lajonowi dalej.