Aktywne Wpisy
pevka +83
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Do poprawnego funkcjonowania modów wystarczy je po prostu wgrać przez Nexus Mod Managera i można liczyć, że rzeczywiście dadzą pożądany efekt? klik
Podziękowania dla @vervurax za ten komentarz
#skyrim #chwalesie
ps. tak, zdjęcie nieostre, ale Xperia J więcej nie potrafi
SKSE jest.
Pojawia się ekran intro "Bethesdy" po czym gra znika. Loota odpaliłem, wciąż to samo.
Skse.ini nie ma nigdzie w folderze skyrim
Coś zdecydowanie jest nie tak, przy tym zestawie modów powinno chodzić jak złoto. Przepatrz jeszcze raz instrukcje instalacji (szczególnie skse i realvision). Realvision wymaga ściągnięcia binarek z zewnętrznej stronki, na to dopiero wgrania moda i na koniec jeszcze trzeba odpalić
Na jedno wyjdzie.
Skse.ini znalazłem, dopisałem zarówno trawy jak i tę linijkę z modzie o florze.
A przypadkiem w RealVision nie jest napisane, żeby go nie łączyć z FLFX?
RealVision działa z ELFX jak i z RLO, jest to nawet zalecane. Przy instalacji RV w