Aktywne Wpisy

ciootka +99
Pracowałam w gastro, odeszłam żeby „budować karierę” do korpo, chciałam pracować wyłącznie w nowej pracy, jednak po dwóch miesiącach wróciłam do gastro na weekendy, wytrzymałam w takim trybie półtora roku, właśnie podpisałam wypowiedzenie w korpo i wracam uśmiechać się do ludzi, parzyć kawę i organizować wieczory z muzyką na żywo.
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili

MrXavery 0
Próbowałem już chyba wszystkiego z internetu. Ktoś umie rozwiązać ten problem? Komp działał, dzisiaj włączam i bluescreen. Wziąłem się za reinstall Windowsa i nawet tego nie mogę zrobić xD #komputery #informatyka

#fifaworld #fut
1. Jeśli posiadam w tej chwili piłkarzy którymi nie gram a są dość wartościowi to warto ich sprzedać przed wejściem TOTY?
Bo jeden z mireczków gdzieś tam niżej w poście pisał że w czasie nowych TOTY ceny na markecie strasznie świrują i piłkarze tracą na wartości nawet o połowę bo każdy chce hajz na otwieranie skrzynek..
Czyli jeśli nie gram teraz za dużo to mogę sprzedać tych bardziej wartościowych piłkarzy a w czasie "obniżek" kupić ich z powrotem uzyskując w ten sposób profit?
2. Czy sprzedawać także informy? Mam kilka o wartości 50k za jednego.
3. Czy czas wprowadzenia TOTY jest jakiś stały i gdzieś określony? Czy nie wiadomo kiedy eacfel da możliwość otwierania skrzynek z nimi?
@ll_Mario_ll: Nie, trzymaj ich aż ceny wrócą do normy. Możliwe że karty TOTY Ronaldo i Messiego tak rozjebią rynek że przez jakiś czas nie będzie nic warty.
Czekaj z nimi też. Ceny wrócą do normy po jakimś czasie.
Kurtuła(Atm)
Alves - Miranda - Ramos - Alba
Song
Pedro - Muniain
Modrić
Costa - Griezzman INF