Wpis z mikrobloga

Jestem trochę botem jeśli chodzi o fify dlatego mam trochę pytań do Futowców
#fifaworld #fut
1. Jeśli posiadam w tej chwili piłkarzy którymi nie gram a są dość wartościowi to warto ich sprzedać przed wejściem TOTY?
Bo jeden z mireczków gdzieś tam niżej w poście pisał że w czasie nowych TOTY ceny na markecie strasznie świrują i piłkarze tracą na wartości nawet o połowę bo każdy chce hajz na otwieranie skrzynek..
Czyli jeśli nie gram teraz za dużo to mogę sprzedać tych bardziej wartościowych piłkarzy a w czasie "obniżek" kupić ich z powrotem uzyskując w ten sposób profit?

2. Czy sprzedawać także informy? Mam kilka o wartości 50k za jednego.

3. Czy czas wprowadzenia TOTY jest jakiś stały i gdzieś określony? Czy nie wiadomo kiedy eacfel da możliwość otwierania skrzynek z nimi?
  • 13
1. Jeśli posiadam w tej chwili piłkarzy którymi nie gram a są dość wartościowi to warto ich sprzedać przed wejściem totsów?

@ll_Mario_ll: Nie, trzymaj ich aż ceny wrócą do normy. Możliwe że karty TOTY Ronaldo i Messiego tak rozjebią rynek że przez jakiś czas nie będzie nic warty.

2. Czy sprzedawać także informy? Mam kilka o wartości 50k za jednego.

Czekaj z nimi też. Ceny wrócą do normy po jakimś czasie.
@ll_Mario_ll: 13 podobno mają wejść i nie TOTS a TOTY, różnie bywało z cenami w trakcie występowania TOTSów ale jednego możesz być pewny, praktycznie na każdym zdobytym TOTS/TOTY zarobisz jak nie będzie można ich znaleźć, sam kupiłem ostatnio Matića TOTS, dałem za niego jakieś 30k teraz praktycznie go nie ma, a jak się pojawia to nawet po 600k xD
@Mato: TOTS niebieskie, czarne TOTW, zielone to karty z mistrzostw - nie pamiętam jak się je określało, pomarańczowe - MOTM no i jeszcze były takie jakieś niebiesko-różowe Record breaker xD
@CichyBob: To fakt, co nie zmienia faktu, że #!$%@? będzie od poniedziałku rynek ;) Jak sądzisz, opłaca się paczuchy kupować i liczyć na cud, że się takowego trafi Ronaldo albo Messiego? xD
@Mato: ja tam na cuda nie liczę, bo już tyle setek co ja tych paczek otworzyłem i nic konkretnego praktycznie nie miałem to już się poddałem :P ale i tak pewnie przez okres TOTY otworzę kilkanaście bądź kilkadziesiąt sztuk :) składy mam pobudowane kontraktami mogę sobie tyłek już podcierać to nie mam na co coinsów wydawać i tak :)