Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +155
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
A TU PROSZĘ - to co było śmiechowym scenariuszem South Parku ziszcza się na naszych oczach - #!$%@? fanatycy zabijają ludzi w imię boga z powodu rysunku. powtarzam: RYSUNKU. ja #!$%@?! co to za świat, gdzie ja żyję, w jakich czasach? religia to największy problem ludzkości, koło napędowe wojen, konfliktów międzyludzkich i nienawiści. zawsze mnie bawiło, że w XXI wieku dorośli ludzie mają niewidzialnych przyjaciół gdzieś wysoko w niebie. ale żeby w imię tego zabijać... to już nie bawi... to jest godne wyłącznie pogardy.
#southpark #familyguy #islam #4konserwy #neuropa #gorzkiezale #religia #przemyslenia
@supernick: pomyśl co by było, gdyby w czasach Mahometa mieli aparaty...
Komentarz usunięty przez autora
@supernick: No właśnie. Nigdy nie zrozumiesz. Uwierz mi, że za tym zamachem, jak i za większością innych terrorystycznych stoją bardziej prozaiczne od religii wynalazki cywilizacji. Religia to tylko spoiwo, które lepiej tych ludzi wiąże.
http://southpark.cc.com/full-episodes/s10e13-go-god-go-xii#source=57baee9c-b611-4260-958b-05315479a7fc:25eebdac-ed8e-11e0-aca6-0026b9414f30&position=13&sort=!airdate
( ͡° ͜ʖ ͡°) Tam jest trochę o Ateizmie. To nie chodzi o ludzi to chodź o nienawiść którą ludzie są wypełnieni i jest to w naszej naturze człowiek, zawsze znajdzie coś za co można zabijać...