Wpis z mikrobloga

Arsenal zaoferuje 81 milionów euro za Isco?

Isco swoimi świetnymi występami sprawił, że zainteresowały się nim inne kluby, przede wszystkich z Anglii. Jak informuje dziennik Daily Star, Arsenal byłby skłonny wyłożyć aż 81 milionów za pomocnika Królewskich. Kanonierzy chcą wrócić do rywalizacji o mistrzostwo, a do tego potrzebują wzmocnień.

dailystar.co.uk

ŻÓŁCI TYSIONC!!11!
ja #!$%@?, co trzeba mieć w głowie żeby wyszkrobać takiego newsa

#realmadryt #transfery #arsenal
  • 16
@ElCazador: Pomijając źródło i całą śmieszność tego newsa, jeśli Isco by trafił do Arsenalu to czy wyszłoby mu to na dobre? Rok temu powiedzielibyśmy, że tak i że na pewno Arsenal lepszy dla takiego utalentowanego, młodego zawodnika, a tu teraz nagle bum, gra w pierwszym i nie raz bierze na siebie całe rozegranie. Świetnie, że Real ostatnio transfery wykonuje bardzo celnie i z głową.
@Ragnarokk: Wcale nie tak ciężko. Przykłady pierwsze z brzegu to Kaka, Woodgate, nawet Beckham. Dużą kasą trzeba dysponować rozsądnie, co od jakiegoś czasu zaczęło Realowi wychodzić, patrz Kroos, Oezil, Di Maria, Isco, nawet Khedira.
@Decondee:
Kaka - kontuzje. Ciężko było przewidzieć, że aż tak
Woodgate - prawda, ale trochę prehistoria
Becks - bardzo pomógł w wygraniu ostatniego sezonu jak grał na Bernabeu

Obecnie mają świetną sytuację, bo wreszcie mają świetne rozeznanie na rynku i mają olbrzymią kasę, plus mają taką reputację, że wielu bardzo chce do nich iść.
@Ragnarokk: Dokładnie tak jest, ale nie zgadzam się z tym co napisałeś, że ciężko robić dobre transfery mając kasę. Ostatnio to Real bierze ciekawycg zawodników jeszcze nie tak gwiazdorskich. Wg mnie to jest idealna droga.
@Decondee:
Zgodzę się z tym, że zdecydowanie zbytnio uprościłem. Ostatnio Barcelona, Liverpool czy Tottenhama wielką kasę na słabych graczy wydali.

Ostatnio to Real bierze ciekawycg zawodników jeszcze nie tak gwiazdorskich

Bale - najlepszy zawodnik Premier League

James - król strzelców MŚ
Kroos - mistrz świata, kluczowy zawodnik drużyny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ragnarokk: Wg mnie: Bale - najlepszy, ale jeszcze absolutny top, potrzebował transferu do klubu typu Real, żeby pokazać prawdziwy potencjał. James - gwiazdor turnieju jak kiedys Muller czy Oezil, to samo, musi udowodnuć w klubie czy taka z niego gwiazda, a Kroos to racja, przesadziłem, to uformowany zawodnik. Tak ja widzę tych zawodników.