Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
kopytakonia +2
dailystar.co.uk
ŻÓŁCI TYSIONC!!11!
ja #!$%@?, co trzeba mieć w głowie żeby wyszkrobać takiego newsa
#realmadryt #transfery #arsenal
No myślę, że szczególnie na pozycji rozgrywającego potrzebują wzmocnień z będącym w świetnej formie Cazorlą i wracającym może nawet już w niedzielę Ozilem.
Szkoda wrzucać informacje z: dailymirror, thetelegraph, dailystar, dailymail, thesun itd.
skysports, bbc, liverpoolecho, dziennikarze bliscy klubom itd, ale nie piłkarskie pudelki.
@ElCazador: Na tym można zakończyć czytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciężko robić złe transfery, jak na każdego zawodnika wydaje się tak ogromną kasę. Chyba że jest się z Barcelony lub Liverpoolu.
Kaka - kontuzje. Ciężko było przewidzieć, że aż tak
Woodgate - prawda, ale trochę prehistoria
Becks - bardzo pomógł w wygraniu ostatniego sezonu jak grał na Bernabeu
Obecnie mają świetną sytuację, bo wreszcie mają świetne rozeznanie na rynku i mają olbrzymią kasę, plus mają taką reputację, że wielu bardzo chce do nich iść.
Zgodzę się z tym, że zdecydowanie zbytnio uprościłem. Ostatnio Barcelona, Liverpool czy Tottenhama wielką kasę na słabych graczy wydali.
Bale - najlepszy zawodnik Premier League
James - król strzelców MŚ
Kroos - mistrz świata, kluczowy zawodnik drużyny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bale w Tottenhamie grał genialnie. Sam ciągnął grę całego Tottenhamu. James - zgoda, jeszcze musi udowodnić.