Wpis z mikrobloga

@Kurajmo: @jkbck: nexus szóstka
@znikajacypunkt: sporo. Na przykład sgs3 potrafił mi padać po dobiciu 2h na ekranie, a z internetem potrafiło być jeszcze gorzej. Tu dużo większy ekran, moc też spora, gierki, ciągłe przeglądanie sieci i ponad 4h, myślę że dobiję do 5 jeszcze przed rozładowaniem. A bateria niewiele większa niż w s3.
@JBFC: jak na nexusa 6 to nawet dobry wynik. Ja w swoim htc one V wyciagam maks 6h . Jak używam mocno 3g, do tego muzyka w tle . Ekran ustawiony na połowę. Procesor non stop oc 1.5 ghz.
Jak nie korzystam wcale lub bardzo rzadko to maks 3 dni na baterii wytrzyma.
Eh te dzisiejsze telefony. Bateria pada w oczach.
@jakubek89: ja tu teraz mówię o ciągłej pracy na ekranie, bez przerwy dłuższej niż kilkanaście minut. Testy wytrzymałości ogólnej zrobię jak nie będę go już tak zarzynał
@Kurajmo: trzymałem go przez pół godziny na stałym 2,7 + ładowanie nieoryginalną ładowarką. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale tą nexusowską zrobili wielkości 5 standardowych ładowarek samsunga, #!$%@? tam jakiś pierdół i ogromniasta jest. Ale prawda, spuszczanie się dla kilku godzin używania telefonu na baterii. Ktoś z 2000 roku by się zaśmiał :d
@JBFC: Mój przy takim katowaniu jest zwykle na kablu, nie jestem w stanie ocenić ile by wytrzymał. A może po prostu nie chcę tego wiedzieć :D