Wpis z mikrobloga

Miałem fazę przez ostatnie tygodnie i pomyślałem że się podzielę z Wami Mirki xD
Tam gdzie pracuje są tysiące wron które pojawiają się każdej nocy
Żerują około 4 godzin w nocy i potem znikaja i pojawiają sie następnej nocy
Dużo czytałam o nich bo w c--j mnie zaciekawiły te czarne k---y XD
Są mądre jak g---o XD
Rozpoznają twarze i zachowują sie tak jak są traktowane przez ludzi.
POMYSŁ WSPANIUAŁY XDD
Zacząłem w------ć stado wron, które czatowały na drzewach blisko miejsca mojej pracy.
Rzucałem kamieniami w nie i trzesłem drzewo na którym siedziały i darłem na nie p---e jak nikt nie patrzył
WRONY KRAAAKRAAAA K---Y ZBRODNIARZE WOJENNE WY SZMATY P--------E DZIWKI Z ROKSY ODDAJECIE SIĘ ZA KAWAŁEK ŻOŁEDZIA WY Z------E POLSKIE KOCZKODANY MOCZEM POJACE SIE DZIEWCZYNKI Z SZUFLĄ ZAMIAST P---Y ITD XD HEHE XD
W tym samym czasie stado wron przebywające na trawie po drugiej strony ulicy karmiłem żarciem z MChuja i zwracałem się do nich pieszczotliwie i i nawet mówiłem im dzień dobry XD
Za każdym razem gdy szedłem do maca brałem extra frytki i karmiłem wrony siedzące na trawie
Zaczęły mnie lubić podczas gdy wrony z drzewa zaczeły mnie k---a nienawidzic XD
Wrony z drzewa rzucały orzechy we mnie i próbowały na mnie nasrać za każdym razem gdy koło nich przechodziłęm XD
(wrońskie łajno pojawia się na mojej kurtce jak pryszcze na czole XD)
Wrony z trawy wciąż mają mnie za super kolesia, i podążają za mna kiedy zmierzam do maca.
Robiłem tak przez pare ostatnich tygodni i zaobserwowałem coraz więksy podział pomiędzy wronami.
Trawiaste wrony lecą za mną gdy przechodzę przez drogę by być pewne, że wróce do pracy bezpiecznie ;3
Wrony z drzewa stały się bardziej agresywne i siadają na moim budynku i czekają na mnie aż wyjde
Wykreowałem wielką wojne pomiedzy dwoma przyjażnie nastawionymi stadami.
Światowa Wojna Wron nadchodzi.
Napędzam ją frytkami XD

#pasta #topwszechczasow
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach