Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +14
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Filippa +74
Rynek gier jest spaczony całkowicie kapitalizmem.
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I
Tam gdzie pracuje są tysiące wron które pojawiają się każdej nocy
Żerują około 4 godzin w nocy i potem znikaja i pojawiają sie następnej nocy
Dużo czytałam o nich bo w c--j mnie zaciekawiły te czarne k---y XD
Są mądre jak g---o XD
Rozpoznają twarze i zachowują sie tak jak są traktowane przez ludzi.
POMYSŁ WSPANIUAŁY XDD
Zacząłem w------ć stado wron, które czatowały na drzewach blisko miejsca mojej pracy.
Rzucałem kamieniami w nie i trzesłem drzewo na którym siedziały i darłem na nie p---e jak nikt nie patrzył
WRONY KRAAAKRAAAA K---Y ZBRODNIARZE WOJENNE WY SZMATY P--------E DZIWKI Z ROKSY ODDAJECIE SIĘ ZA KAWAŁEK ŻOŁEDZIA WY Z------E POLSKIE KOCZKODANY MOCZEM POJACE SIE DZIEWCZYNKI Z SZUFLĄ ZAMIAST P---Y ITD XD HEHE XD
W tym samym czasie stado wron przebywające na trawie po drugiej strony ulicy karmiłem żarciem z MChuja i zwracałem się do nich pieszczotliwie i i nawet mówiłem im dzień dobry XD
Za każdym razem gdy szedłem do maca brałem extra frytki i karmiłem wrony siedzące na trawie
Zaczęły mnie lubić podczas gdy wrony z drzewa zaczeły mnie k---a nienawidzic XD
Wrony z drzewa rzucały orzechy we mnie i próbowały na mnie nasrać za każdym razem gdy koło nich przechodziłęm XD
(wrońskie łajno pojawia się na mojej kurtce jak pryszcze na czole XD)
Wrony z trawy wciąż mają mnie za super kolesia, i podążają za mna kiedy zmierzam do maca.
Robiłem tak przez pare ostatnich tygodni i zaobserwowałem coraz więksy podział pomiędzy wronami.
Trawiaste wrony lecą za mną gdy przechodzę przez drogę by być pewne, że wróce do pracy bezpiecznie ;3
Wrony z drzewa stały się bardziej agresywne i siadają na moim budynku i czekają na mnie aż wyjde
Wykreowałem wielką wojne pomiedzy dwoma przyjażnie nastawionymi stadami.
Światowa Wojna Wron nadchodzi.
Napędzam ją frytkami XD
#pasta #topwszechczasow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora