Wpis z mikrobloga

#!$%@?!!!!!

Ja #!$%@? Mirki co się #!$%@?ło to ja nawet nie...

Jadę z #rozowypasek samochodem odwieźć koleżankę do domu. W pewnym momencie podczas omijania ewidentnie pijanego rowerzysty, który nota bene jechał ścieżką rowerową różowy w pisk, ręce w górę, panika milion. Ja gurwa nie wiem co się dzieje. Myślę, że pewnie się #!$%@? albo #!$%@? pod koła i odruchowo szybko kierownicą jeb w lewo (w takiej chwili liczą się milisekundy a życie ludzkie najważniejsze tak zostałem wychowany). Nieszczęście w nieszczęściu lewym pasem akurat wyprzedzał mnie jakiś Janusz Passatem 1.9 TDI.

Wiecie co się okazało? JAKIŚ SAMOCHÓD Z 20 METRÓW PRZED NAMI ZACZĄŁ GWAŁTOWNIE HAMOWAĆ. Ja szybko nie jechałem, dał bym radę #!$%@? wyhamować wsadzając kij w alufelgę.

Jak się dowiedziałem to dostałem białej gorączki i mówię "TY #!$%@? #!$%@? IDIOTKO, JESTEŚ Z SIEBIE DUMNA?" a ona do mnie z tekstem, że przecież gołoledź i ślisko bo mróz. Patrzę na termometr w aucie a tam 4 stopnie na plusie xD więc mówię do niej, że jakby w szkole uważała zamiast #!$%@?ć selfie to by wiedziała, że woda zamarza w temperaturze 0 stopni. Taki byłem #!$%@?, że w ogóle się nie liczyłem ze słowami.

#coolstory #logikarozowychpaskow #4konserwy #pstoprawda
  • 11
  • Odpowiedz
Jesli to nie fejk to Ci sie nie dziwie ze tak zareagowales. Ja jak jezdze z rodzicielka autem i prowadze to mam tak za kazdym razem wiec #!$%@? to i kaze jej prowadzic
  • Odpowiedz
@diversion876: Ale nie ochłonąłeś po całej sytuacji? Oczywiście w aucie się nie drze ryja na kierowce i Twoją reakcję rozumiem, ale imho po wszystkim przydałoby się ją przeprosić za wyzwiska.
  • Odpowiedz
@diversion876: Im szybciej przestaniesz zwalać choćby promil winy za takie sytuacje na kogoś siedzącego obok, tym szybciej zostaniesz dobrym kierowcą. Ty kierujesz, ty jesteś odpowiedzialny za to co się dzieje i nabycie odruchu nie zwracania uwagi na "piski" otoczenia jest jedną z najważniejszych spraw. Ty masz w każdej chwili wiedzieć co się dzieje na drodze. No offence, ale "wina" tylko i wyłącznie po twojej stronie.
  • Odpowiedz
@diversion876:

a ja wale jacka z kolą za ścianą i piszę ten post, a koleżanki ją pocieszają, a ja se siedzę za ścianą i #!$%@? jestem samcem alfa, konserwatystą liberalnym, przeciwnikiem równouprawnienia i strażnikiem zasad. Siedzę za ścianą i #!$%@? jestem w innym świecie, problemy z różowym i jej wyprowadzką są tam, a ja tu jestem i #!$%@? mam skarpety zajebiście grube i #!$%@? nie mam koszulki i same majtki i
  • Odpowiedz
@diversion876: Nie chcę wiedzieć co się będzie działo jak będziesz jechał samochodem niedaleko placu zabaw xD Ten głośny krzyk dzieci, tyle możliwych zagrożeń, urwanie kierownicy zapewnione xD Oczywiście winny różowy pasek że samiec alfa nie zapanował nad samym sobą xD
  • Odpowiedz