Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
1. Ludzie jedzą Nutellę z masłem - w najgorszych snach bym czegoś takiego nie przewidziała.
Teraz Wy, do dzieła!
#podsumowanie2014 #gorzkiezale #szokiniedowierzanie #bekazpodludzi #idontwanttoliveonthisplanetanymore #glupiewykopowezabawy
@kapelushh: To jest jedyna słuszna opcja, #nocnycwel
Jak masz świeży chleb to możesz nie smarować ale mój jest zwykle twardy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WstawZiemniaki: O, to było dobre. Wcześniej myślałam, że wszystkie Myrki to dobre chłopaki som.
@marek22:
Przecież masło się wyjmuje wcześniej z lodówki, żeby było miękkie.
Nie stać Cię na masło? W Biedronce kostka 200g chyba 3,99 kosztuje. To dużo? A ile kosztuje margaryna?
@madry_i_mieciutki: jakie to ma znaczenie, z czego?
Ile się go zużywa w miesiąc? Kostkę, dwie? To jest kropla w morzu innych wydatków.
@madry_i_mieciutki: To, że jakieś produkty mają podobne pochodzenie, to nie znaczy, że ich finalny smak jest taki sam.
Smaki są z różnych gam i kompletnie do siebie nie pasują.
@marek22: A, no to co innego. Nie wpadłabym na to, że niektórzy zużywają tyle chleba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blackorchid: o gurwa, będę miał z tym koszmary, to może jeszcze smalec dorzućcie i trochę skwarek?
a tak w ogóle to nutella się skończyła jak przeczytałem skład i zobaczyłem co jest na pierwszym miejscu (czyli jest tego najwięcej)