Aktywne Wpisy
SGTIHALIT +999
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
Grooveer +12
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
Myślę o zakupieniu samochodu. Oto cechy, które powinien mieć:
-ma służyć do sporadycznego przemieszczania się po mieście z punktu A do punktu B
-bardzo mały
-tani w utrzymaniu
-da się kupić w miarę dobry egzemplarz do ok 5 tysięcy
Do tego opisu pasuje mi nawet Smart, dodatkowo ma mały silnik... Ale czy ktoś może ma, może mi coś o nim powiedzieć? Czy lepiej coś tradycyjnego typu Seicento, Punto, Peugeot 106?
#samochody #uzywanesamochody
Myślałem, że lista będzie wyglądała tak:
- niebieski
KONIEC
@Jofridd: miotła
1.3 były na gaźniku
@Jofridd: bez szans
Micre kup
@strawberian: Szukam czegoś z małym silnikiem, żeby opłaty były mniejsze.
@strawberian: Szukam czegoś z małym silnikiem, żeby opłaty były mniejsze.
@Jofridd: Micra 1.0
Clio całkiem spoko:)
sam takim śmigam, kupiłem ze 4 lata temu za dokładnie 5k
to jest moje pierwsze auto, i jako takie sprawia się świetnie, zależało mi na czymś tanim, co nie szkoda uszkodzić będąc świeżym kierowcą :D
Teraz chciałbym już coś lepszego i mocniejszego ;)
I tak największy plus to to, że zaparkujesz wszędzie! Nawet tam gdzie normalnej wielkości samochody nie dadzą rady ;D I podobno testy zderzeniowe przechodzą bardzo dobrze.
edit: mi się te lampy nie podobają ;)