Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
chamik +1314
Janina Goss odwołana z kolejnej rady nadzorczej, po Orlenie, gdzie zarabiała 134 tysiące miesięcznie, tym razem wyrzucona z PGE, gdzie zarabiała 81 tysięcy miesięcznie.
To pochopny ruch, motywowany wyłącznie tym, że zajmowała się kotem Kaczyńskiego.
Na rynku już czeka kolejka headhunterów gotowych przejąć taką specjalistkę od spraw energetycznych.
#heheszki #gielda #sejm #bekazpisu
To pochopny ruch, motywowany wyłącznie tym, że zajmowała się kotem Kaczyńskiego.
Na rynku już czeka kolejka headhunterów gotowych przejąć taką specjalistkę od spraw energetycznych.
#heheszki #gielda #sejm #bekazpisu
Jak myślicie, czy rodzicem jest się do końca życia czy może pewnego dnia można odpalić swojemu dziecku, że było pomyłką twojego życia?
#psychologia #rodzina
Komentarz usunięty przez autora
Trochę wiem co czujesz. Ojca nie widziałem 3 lata. Jak go ostatnio spotkałem na sprawie sądowej to prosto w oczy cisnął mi, jak bardzo tęsknił, jak bardzo chce się spotkać itd. Dałem mu mój numer. 2 tygodnie później podesłał mi sms'a żebym miał numer i od
@DamianUKF: Mnie nie chodzi o to, że rodzic całe życie ma łożyć na dziecko i być nim obciążone, ale myślę sobie, że rodzic nie ma prawa robić dziecku wyrzutów o to, że się pojawiło i okazywać zemsty za zmarnowane życie. Nikt nie każe mieć komuś dzieci. Nie należy ich rodzić nie będąc gotowym na to. Dla mnie dziecko to odpowiedzialność na całe życie.