Wpis z mikrobloga

@Flowmaster: mouz g---o grało na tym LANie(i ogólnie kiepsko im na LANach idzie IMO w porównaniu do online) a VP to jeden wielki choke także ja to skipuje.

Co do Reason aka myXMG - całkiem ładnie grali na początku, mouz ugrali(akurat mi ten underdog wszedł ( ͜͡ʖ ͡€) ), imo raczej skłaniał bym się ku nim, chociaż to taki mecz 60-40 dla Reason. Pewnie też skipnę,
  • Odpowiedz
@Flowmaster: @xadereq: penta dziś ugrała mapę przeciwko vp z tego co mi się wydaje. Ja bym skipnął penta vs reason. Ale jakbym miał betować, to na reason. A w czemu vp vs mouz dałbym icb na mouz bo ostatnio coś taz gra jakby miał klapki na oczach..
  • Odpowiedz
@Flowmaster: Nie mam pojęcia ale możesz mieć racje. To nie wpływa na to ile mają map wygranych w nowym meczu (na csgl jest nie jest napisane, że ktoś ma mapową przewagę)

Tutaj występuje pewien paradoks: Nigdy nie stawiaj na vp jak mają duże procenty i nigdy nie stawiaj na mouz na lanie. Ja skipne albo rzuce jakies icb na mouz
  • Odpowiedz
@danielet: sugeruje że (jesli final drabinki) vp może ten mecz odpuscic, ostatnio na innym turnieju byla podobna akcja chyba z fnatic. Mecz "odpuszczony" % na druga druzyna maly ez skins - mecz o final wygrany - final odsy takie ze mozna na siebie postawic % logicznie mniejsze. Niewiem co z tego wyjdzie ale zaryzykowac mozna.
  • Odpowiedz