Wpis z mikrobloga

#opowiescibeztabu (cz.1 - http://www.wykop.pl/wpis/10574696/opowiescibeztabu-wlasnie-wyszedl-ode-mnie-nie-moj-/)

Jestem na zakręcie. E. obraziła się na mnie za szczerość, o którą sama prosiła. Słyszała plotki, że miałem epizody z K. i A. Przyznałem się. Trudno, życie toczy się dalej. Pewnie za kilka dni jej przejdzie, bo wie, że nam ze sobą dobrze. Wczoraj napisała do mnie moja była - D. Chce się spotkać, odmówiłem. Stwierdziła, ze może przyjechać, żebym do piątku się zastanowił i dał jej znać. Wiem, czego chce i wiem, jak to się skończy. Poczułem się jak rzecz. #logikarozowychpaskow jest dziwna. jak myslicie, co robić? #pomocy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MyshaM: przeczytaj część pierwszą, może wtedy zrozumiesz. albo nie, jak nie ogarniasz to już może nie pomóc, więc wytłumaczę. E. ma chłopaka, od 5 lat.

I druga rzecz - napisałem, że "wiem, czego chce [ona], nie "wiem, czego chcĘ [ja]".

Dla Ciebie też mam radę:

• Odpowiedz
@Lujan: tak, zawikłana sprawa. Nie ma to jak sobie życie komplikować...

Z całym szacunkiem, ale nie kumam ludzi, co robią przypadkowe skoki w bok, albo się wiążą na boku z kimś na dłużej. Czemu nie można skończyć tego, w czym się jest, jeśli jest #smutnabaza i potem szukać #szczescie?

Może Ty mi powiesz, czego oczekujesz od #rozowegopaska, który jest zajęty? Że rzuci
  • Odpowiedz
@MyshaM: Naprawdę musisz tagować wszystko?

No ale mniejsza, po kolei - to nie jest przypadkowy skok w bok. E. znam lat. Ona jest z chłopakiem 5 lat, jej rodzice naciskają, żeby byli razem, bo jest z bogatej rodziny, a dla ojca E. kasa jest bardzo ważna. Może nawet i najwazniejsza.

Nie oczekuje od E. rozstania. Po prostu się spotykamy, nie myślę o niczym więcej. I pamiętaj, ze nic nie jest
  • Odpowiedz
@Lujan: Nie muszę.

Racja, nic nie jest czarnobiałe, ale pomyśl, skąd się biorą się doły, o których pisałeś. Ze szczątkowych informacji nie wydedukuję nic konkretnego, ale mogę podejrzewać, że z tego samego powodu, z którego teraz nie wiesz, co zrobić.

- E. ma faceta, którego wali po rogach z Tobą. To, że gra na dwa fronty, jej samej nie przeszkadza, ale równocześnie chce mieć Cię tylko dla siebie (stąd pewnie ten foch za Twoją
  • Odpowiedz
@MyshaM: -wspólnie ustaliliśmy, ze nic wiecej, więc niech ustali, o co jej chodzi.

- utwierdził mnie w tym, że nie lubię być uciskany. chce mieć czym oddychać.

- doły mam rzadko i w sumie z tym trafilaś. często czuje się jak jakaś rzecz,
  • Odpowiedz
@Lujan: Dość typowe o wielu różowych. Chciała by abyś na nią czekał aby była w centrum Twojego zainteresowania to by łechtało jej kobiece ego. A to, ze nie jesteście razem cóż, nic tak nie drażni kobiet jak świadomość, ze nie jest jedyna o jakiej myślisz (a o spotykaniu się to już w ogolę, takie podwójne standardy, ona ma kogoś to jest ok, ale TY powinieneś być tylko dla niej )
  • Odpowiedz