Aktywne Wpisy
RiverStar +1340
Mireczki, mirabelki. Dziewczyna ze zdjęcia odpowiedzialna za nagrywanie pobicia w siedmiu niewinnego chłopaka pod Warszawą prosiła żeby nie udostępniać jej wizerunku. Uszanujcie to. Ma mordę jak wał korbowy od jelcza :)
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki
Oszaty +228
Kochani, to moje pierwsze próby szydełkowania i jestem niesamowicie dumna! Usłyszałam nawet od jednej osoby, że mam wyjątkowy talent, a to dopiero pierwsza zrobiona przeze mnie rzecz :D Dzielę się więc ze światem :D
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Zamien liczbę 10010110B na system dziesiętny, wiedząc, że liczba jest liczbą 1. NKB 2. U2 3 BCD. Pomoże ktoś?
Czyli 2+4+16+128
WITH OR WITHOUT YOU.
@Felonious_Gru: No faktycznie, żeby NKB zrozumieć to trzeba mieć doktorat z informatyki, bo tak pokrętnie tłumaczą. Po dwóch minutach w Google znalazłem ten filmik, z tego co widzę wyjaśnione zajebiście i nawet czytać nie trzeba. Daj spokój, szkoda czasu, bo gość jest po prostu leniwy do sześcianu.
CRC też na studiach tak tłumaczyli, że o ja #!$%@? i pomijałem zawsze zadania z tym. Dopóki się nie okazało, że dzielenie wielomianów na pińć stron można zamienić XORowaniem na 2 linijki.
Natomiast na całe 4 lata miałem 1 godzinę z lutowania - "weźcie se pobielcie kabelki na ocene" :D to jest ból.